eltiltás

Fél évre eltiltották a brutális sérülést okozó magyar játékost

Feltöltve: 2016, március 30 - 16:51

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) március 30-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

FIFA: Platini még nem fellebbezhet az eltiltása ellen

Feltöltve: 2015, december 23 - 08:30

Egyelőre nem fellebbezhet a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) nyolcéves eltiltása ellen az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, Michel Platini.

Ágyékon rúgta a bírót, lefújta az ellenfél kapusát - 30 hónapra eltiltották

Feltöltve: 2015, augusztus 26 - 10:41

Kettős kiállítás után a hazai Miklós Kevin megrúgta a játékvezetőt, majd gázspray-vel fújta be a vele leküldött vendégkapust, és orron vágta annak játékostársát. A brutális játékost harminc hónapra eltiltották, a felvidéki ipolypásztóiak pedig kiléptek a bajnokságból.

NB I: Horogkeresztes zászló miatt tiltottak el évekre szurkolókat

Feltöltve: 2015, április 22 - 18:47

Önkényuralmi jelkép használata miatt több évre eltiltott a Magyar Labdarúgó Szövetség és tagszervezetei által rendezett sportesemények látogatásától három embert a bíróság szerdán.

Három védőjére sem számíthat az ezer sebből vérző Haladás

Feltöltve: 2014, december 4 - 13:23

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága egy-egy bajnokira tiltott el Zsirai Martint, valamint Jagodics Márkot, míg Schimmer Szabolcs sárga lapok miatt nem lehet ott a Kecskemét elleni bajnokin.

A Loki megtámadja a Fegyelmi Bizottság döntését

Feltöltve: 2014, október 1 - 17:55

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága két NB I-es mérkőzéstől tiltotta el Zsidai Lászlót, a Debrecen középpályását. A klub a játékos büntetésének mérséklését kéri.

ETO: Rudolfot eltiltotta az UEFA, két meccset kell kihagynia

Feltöltve: 2014, augusztus 23 - 10:31

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Fegyelmi Bizottságának döntése értelmében a Győri ETO támadója, Rudolf Gergely két nemzetközi találkozó erejéig szóló eltiltást kapott, amiért a Göteborg elleni, idegenbeli EL-selejtező mérkőzésen kiállították a magyar játékost.

Suárez ügyvédje kiakadt: „Fasiszta és drákói a játékos eltiltása”

Feltöltve: 2014, július 12 - 13:54

Igencsak komoly eltiltással sújtotta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága az uruguayi Luis Suárezt, miután az Olaszország elleni csoportmérkőzésen megharapta az ellenfél hátvédjét, Giorgio Chiellinit. A játékos jogi képviselője a döntés után nekiment a FIFA-nak, mondván ilyen komoly büntetésekkel csak diktatórikus rendszerekben találkozni, továbbá jelezte, a Nemzetközi Sportdöntő Bírósághoz fordulnak a labdarúgó ügyében.

Fél évre eltiltották a vesztegetési gyanúba keveredett NB I-es játékost

Feltöltve: 2012, február 8 - 10:32

A Fegyelmi Bizottság elnöke által kijelölt Fegyelmi Tanács 2012. augusztusáig eltiltotta Ponczók Csabát, írja az mlsz.hu.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel