Lőrincz Emil

Lőrincz Emilből U17-es edző lett

Feltöltve: 2015, július 5 - 15:23

Dobos Barna, a Dunaújváros PASE ügyvezető igazgatója újabb megállapodást kötött, de most nem játékossal, hanem trénerrel - írja a dpase.hu.

Edzőváltás Zalaegerszegen: Lőrincz lemondott, Lendvai a helyén

Feltöltve: 2014, november 8 - 20:17

A Balmazújváros elleni, háromgólos előnyből elért 3-3-as döntetlent követően lemondott Lőrincz Emil, a ZTE vezetőedzője. Már az utódja is megvan Lendvai Miklós személyében, akivel másfél évre szóló szerződést kötött a vezetés.

Doll ezt többé nem akarja látni; fellélegeztek, hogy lecserélték a "vörös srácot" - edzőik

Feltöltve: 2014, szeptember 10 - 22:40

A Magyar Kupa szerdai találkozói után Thomas Doll elmondta, az első félidőben látottakkal nem érnének el sikert a Puskás Akadémia elleni hétvégi bajnokin, a szünet utáni játékkal elégedett volt a Fradi edzője. Urbán Flórián szerint fejben van elsősorban különbség futballistái és a Fradi-játékosok között. Joan Carrillo a Vidi fiatal futballistái jó teljesítménynek örült, a 8-0-ra legyőzött Kunmadaras edzője külön is kiemelte egyiküket.

Az NB II-ben kapott kispadot a Pécsről távozott Lőrincz Emil

Feltöltve: 2014, június 16 - 14:13

Lőrincz Emil lett a Ness Hungary NB II-ben szereplő Zalaegerszeg vezetőedzője. A klub a Facebook-oldalán közölte a hírt. A szakember néhány nappal ezelőtt távozott a PMFC-től.

Távozik egy vezetőedző az NB I-ben

Feltöltve: 2014, június 12 - 21:16

A PMFC-Matias hivatalos honlapján jelentette be, hogy távozik a klubtól a vezetőedzői teendőket ellátó Lőrincz Emil, aki Márton Gáborral karöltve irányította az alakulatot.

Nem jött be a szerkezetváltás, nem értett egyet edző és játékos - így látták az edzők

Feltöltve: 2014, május 30 - 21:41

Artner Tamás elárulta az 1-1-re végződött Pécs-Haladás találkozó után, hogy egy taktikai módosítást hajtott végre csapatán, ez azonban nem vált be, így a szünetben változtattak. Lőrincz Emil vitába szállt játékosával, Balogh Béla szerint reális a pécsiek hetedik helyezése, a szakember szerint ez csak akkor igaz, ha bizonyos feltételeket hozzáveszünk mindehhez.

Ugyanazért dicsérte egymás csapatát Lőrincz és Artner - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, május 30 - 10:59

A PMFC-Matias és a Haladás pécsi bajnokija előtt a két együttes edzője ugyanazt az erényt emelte ki ellenfelük játékában.

Új edzőt kell találnia az NB I újoncának - Pécsről is igazolhatnak

Feltöltve: 2014, május 26 - 21:14

A csakfoci.hu információi szerint kétféle forgatókönyv alapján lehet új vezetőedzője az NB I-be a hétvégén feljutott Dunaújvárosnak, amelynek azért kell megtennie egy kényszerű lépést, mert a szezon sikerkovácsának, Dobos Barnának nincs pro-licence, így az első osztályban hivatalosan már nem irányíthat a szakember. Az egyik terv szerint átmenetileg egy megfelelő papírral rendelkező szakemberrel bővítenék a stábot, itt több jelölt is felmerülhet: az egyik esélyes a Fejér megyeiek jelenlegi játékos-megfigyelője, a korábban a Videotonnal UEFA-kupa döntőt is játszó Csongrádi Ferenc. A másik verzió szerint akár a Márton-Lőrincz duó is átteheti a székhelyét Pécsről Újvárosba.

"Mini-Oscar és költői kérdés az MLSZ-nek; engedetlen 11-es rúgó - így látták az edzők

Feltöltve: 2014, május 17 - 22:59

Mini-Oscart tartott Horváth Ferenc, amikor megköszönte családja és munkatársai segítségét a Kaposvár elleni 5-0 után. Az ETO vezetőedzője ugyanakkor egy költői kérdést is intézett a szövetség irányába. Kaposváron Selymes Tibor amiatt dohogott, hogy Firtulescu elvette a 11-esnél a labdát Balázs Benjámin elől. Íme a szombat NB I-es meccsek edzői értékelései.

Doll: "Szerencsénk volt Kassai döntésénél"; Kondás: "Semleges pálya volt az új stadion" - értékelések

Feltöltve: 2014, május 10 - 22:26

Szivics Tomiszláv Kassai Viktort is korholta a Diósgyőr Ferencváros ellen elveszített összecsapása után, és Thomas Doll is elismerte, a büntetőgyanús esetnél nem panaszkodhattak a bíráskodás miatt. A német Böde Dánielt külön kiemelte csapatából. Kondás Elemér valamilyen szinten semleges pályának érezte a Loki új stadionját, Nebojsa Vignjevic pedig buta hibáik miatt bosszankodott. José Gomes amondó, talán kicsit későn jöttek az eredmények a Vidinél, a múlttal ugyanakkor a portugál már nem kívánt foglalkozni. Lőrincz Emil sajnálta a csapata által legyőzött mezőkövesdieket. A 10 edző nyilatkozata.

Lipták tipikus Zidane volt, Véber óvodásnak érezte magát - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2014, május 3 - 22:34

Véber György olyan óvodásnak érezte magát a Ferencváros elleni vereséget követően, aki ügyeskedik, és megsimogatják a fejét. Fővárosi kollégája, Thomas Doll Mateo Pavlovic szerinte jogtalan kiállítása miatt bosszankodott. Az általában visszafogottan nyilatkozó Benczés Miklós most megtalálta a bírót, a Felcsúton győztes győriek szakvezetőjét, Horváth Ferencet pedig Zinedine Zidane-ra emlékeztette Lipták Zoltán egy megmozdulása. Nebojsa Vignjevic amondó, egyáltalán nem volt csapat az Újpest az MTK ellen. A 10 edző értékelése.

Doll óvatosságra int a Mezőkövesd ellen, Horváth nem álmodozik - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, május 3 - 10:04

A mezőkövesdi mérkőzés előtt figyelmeztetett Thomas Doll, a Fradi vezetőedzője, hogy csapatának hideg fejjel és óvatosan kell majd futballoznia, mivel a hazaiak gyors játékosaik révén könnyen képesek veszélyes szituációkat teremteni az ellenfél kapuja előtt. A Honvéd kispadján először dirigáló Simon Miklós elmondta, csak minimális változásokat eszközölt a Marco Rossival közösen lerakott alapokon. Horváth Ferenc leszögezte, nem álmodoznak, inkább azon dolgoznak, hogy ne érje őket meglepetés. Edzőik.

Rossi: Sok játékos nem úgy küzd már, mint amikor a dobogó volt a cél - így látták az edzők

Feltöltve: 2014, április 27 - 21:19

Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője a a PMFC-Matias elleni vereséget követően elmondta, több játékosa már nem ugyanolyan mentalitással küzd, mint ahogy korábban, amikor még a dobogós helyek is reálisan elérhetőnek tűntek. Lőrincz Emil amiatt bosszankodott, hogy játékosai nem hozták ki magukból, ami bennük van. Nebojsa Vignjevic elismerte, csak egy helyzetük volt az ETO ellen, míg Horváth Ferenc tisztában volt vele, egy klasszis villanásra lesz szükségük. Edzőik.

"Kérdezzék az igazgatókat"; 11-est is reklamáltak a PAFC-Pécs meccs után - edzőik

Feltöltve: 2014, április 18 - 21:34

Benczés Miklós igazságosnak tartotta az 1-1-es döntetlent, amelyet a PMFC-Matias ért el a Puskás Akadémia ellen, azzal együtt, hogy a hazai tréner szerint hagyták, hogy ellenfelük magára találjon. Lőrincz Emil is elismerte, hogy a pécsieknek az első félidőben szerencséje volt, ugyanakkor a szünet utáni játékkal elégedettebb volt a vendégek edzője. A PMFC-Matias trénere elhárította azokat a kérdéseket, amelyek a klub körül a napokban a sajtóban megjelentekre vonatkoztak.

NB I: "Az jó, hogy Lencse nem játszhat" - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, április 18 - 12:37

Gondok itt is, ott is, de egészen más jellegűek - a Puskás Akadémia és a PMFC pénteki nyitóösszecsapás előtt Benczés Miklós az azóta már Szélesi Zoltánnal „befoltozott” védelem foghíjasságával és Lencse László hiányával is meg kell, hogy birkózzon, míg Lőrincz Emil szerint épp a gólerős csatár hiánya az egyik pozitívum csapata számára, amely az Újpest elleni, kényszerből is játszott védekező foci helyett most gólt, gólokat szeretne szerezni.

A hideg hatására lefagytak a pécsi edzők a kispadon - értékelések

Feltöltve: 2014, április 11 - 21:44

Nebojsa Vignjevic igazságosnak értékelte az Újpest Pécsett megszerzett döntetlenjét, a lila-fehérek szakembere a 0-0-s végeredményt hozó találkozón azt hiányolta együttesétől, hogy túlságosan középen erőltették a játékot. Lőrincz Emil elmondta, kifejezetten az Újpest gyors játékosai miatt álltak fel öt védővel, a pécsi tréner ugyanakkor egy elsőre talán furcsának tűnő mondatot is nyilatkozott interjúja végén.

Lógnak a fejek a pécsi öltözőben - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, április 11 - 11:06

A péntek esti Pécs-Újpest NB I-es találkozó előtt Lőrincz Emil a hazai csapat gondjait is megemlítette a mérkőzést felvezető nyilatkozatában, a szakember ugyanakkor bízik abban, ha lógnak is a fejek a pécsi öltözőben ennek ellenére egységesek tudnak majd lenni. A túloldalon Nebojsa Vignjevic elmondta, ha lesz is hiányzójuk a pécsi találkozó előtt, mivel két légiósa úgyis komoly meccsterhelést kapott mostanában, nem akkora baj, hogy most pihennek.

Ligakupa: Lőrincz a fiatalokat méltatta, Gomes a TV-ben csendben maradt

Feltöltve: 2014, április 2 - 21:11

A Videoton-PMFC 3-0-s Ligakupa-találkozó után Lőrincz Emil a csapat fiataljait méltatta, míg José Gomes nem nyilatkozott a mérkőzést közvetítő Sport TV-nek.

Doll okosabb játékkal nyerne, Garami nem látja a végét - beharangozó

Feltöltve: 2014, március 29 - 12:27

Thomas Doll hangsúlyozta a Ferencváros-Lombard Pápa bajnoki találkozó előtt, csapata nem engedhet meg magának több ponthullajtást, így okosabb játékkal, és a taktikai utasítások teljes betartásával nyerni kell a Fradinak. Benczés Miklós a Puskás Akadémia trénereként tér vissza Diósgyőrbe, míg Szivics Tomiszláv azt várja együttesétől, hogy ellentmondást nem tűrően nyerjen. Beharangozó.

Horváth Ferenc kiakadt a bírókra: "Emlékkönyvet vezethetnék azokról, akik bocsánatkéréssel tartoznak"

Feltöltve: 2014, március 26 - 21:55

Nem volt megelégedve a bíráskodással Horváth Ferenc, a Győri ETO vezetőedzője, az MTK elleni Magyar Kupa-visszavágón, amelynek végén az MTK jutott tovább. Az ETO trénere úgy fogalmazott, hogy elgondolkodott egy olyan emlékkönyv vezetésén, amelyen azok szerepelnének, akik bocsánatkéréssel tartoznak többhónapos munkájuk tönkretétele miatt. A szakember 11-eseket kért számon a meccset vezetőn.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel