BBC

BBC: A magyar válogatott minden idők legjobbja

Feltöltve: 2016, június 6 - 10:33

A Salford Egyetem szuperszámítógépének (SAM) segítségével a BBC összeállította minden idők tíz legjobb válogatottjának listáját. Az élen a magyar Aranycsapat végzett.

Fordulat: De Gea új szerződést írt alá Manchesterben

Feltöltve: 2015, szeptember 11 - 13:21

A spanyol kapus sztárügynöke, Jorge Mendes már meg is érkezett a carringtoni edzőközpontba, hogy véglegesítse az új megállapodást a Manchester Uniteddel. A Real Madrid által egész nyáron csábított De Gea jelenelg futó szerződése 2016-ban jár le Angliában. Pénteken be is jelentette aztán a klub, hogy marad a spanyol, 2019-ig írt alá, de van plusz egy évre szóló opció is az új kontraktusban.

Váratlan fordulat Angliában: Partjelzőként ugrott be a rádiós a meccsen

Feltöltve: 2015, március 9 - 22:57

A BBC tudósítójának váratlanul megváltozott a munkaköre egy hatodosztályú angol bajnokin: be kellett ugrania az egyik partjelző helyére.

TV-közvetítés: Hihetetlen összegért veszik meg a Premier League-et

Feltöltve: 2015, február 10 - 18:39

A BBC beszámolója szerint az eddiginél is jóval magasabb összegért, 5,9 milliárd euróért értékesíthetik a Premier League közvetítési jogait a 2016 és 2019 közötti időszakra. Ezzel az angol élvonal a világ második legértékesebb bajnoksága lehet az NFL mögött.

Álomcsapattal megy a BBC a foci-vb-re

Feltöltve: 2014, május 9 - 16:28

Az angol BBC közzétette televíziós és rádiós kommentátori, illetve szakkommentátori stábjának névsorát, amely a 2014-es foci-vb-ről közvetít majd. A listán igazi világsztárok kaptak helyet.

Videó: A BBC továbbjuttatta Hollandiát az Eb-n

Feltöltve: 2012, június 18 - 20:01

A legmegbízhatóbb források is hibáznak néha. A mértékadó BBC egy elég súlyos bakiba futott bele vasárnap este. A képernyő alján futó feliratot, a hírszalagot figyeljétek.

Megint Bogdán lett a Premier League legjobb kapusa

Feltöltve: 2012, április 2 - 12:28

Bogdán Ádám néhány héten belül másodszor is bekerült a BBC heti válogatottjába. A nagy tekintélyű televíziós csatorna hivatalos honlapján a Wolverhampton ellen ismét remeklő és a szezonban egyik legjobb teljesítményét nyújtó magyar portás kapcsán azt írják, hogy sorsdöntő szerepet vállalt a Bolton 3-2-s, idegenbeli sikerében, és az is kiderül, hogy jelentős különbséggel veri csapatbeli riválisát, a finn Jussi Jaaskelainent egy fontos összevetésben a légiós.

Ferguson hét év után kötött fegyverszünetet

Feltöltve: 2011, augusztus 26 - 07:51

Véget ért Sir Alex bojkottja a BBC–vel szemben, miután nyilatkozott a csatornának a hétvégi bajnoki forduló kapcsán. Az edzőlegenda hét éve adott utoljára interjút a brit csatornának, ám egy bocsánatkérés után meglágyult a szíve.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel