Magyarország-Svédország 2011

”Kifulladás nélkül nem lesz 3 pont Moldovában”

Feltöltve: 2011, szeptember 5 - 20:23

A Moldova elleni Eb-selejtezőn csak akkor szerezhetünk három pontot, ha kifulladásig harcol majd a válogatott, véli a debreceni Varga József, aki szerint csak a győzelemmel érhet valamit a svédek legyőzése.

Válogatott: "Szégyen és katasztrófa” - Moldovának kapusa sincs

Feltöltve: 2011, szeptember 5 - 19:52

Váratlanul szenvedélyesen beszélt a magyar válogatott elleni összecsapás előtt a moldávok szövetségi kapitánya. Gavrul Balint szerint le kell mosniuk azt a szégyent, amelyet a finnek elleni 4-1-es vereség jelentett, ugyanakkor még nem tudja, ki fogja védeni a moldáv kaput.

2 millió magyar szurkolónál tarolt a svédek legyőzése

Feltöltve: 2011, szeptember 5 - 18:56

Több mint kétmillió néző kapcsolódott be a pénteki, magyar-svéd labdarúgó Európa-bajnoki selejtező m1-es televíziós közvetítésébe - közölte hétfőn a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

Egy svéd elájult Rudolftól: "Megállíthatatlan"

Feltöltve: 2011, szeptember 5 - 17:56

Egy igazi nemzetközi történet: remek kritikát kapott Svédországból a görögöknél a magyar válogatott csatára, Rudolf Gergely. A skandinávok ellen győztes gólt szerző támadót a vendégek óriás-védője, Daniel Majstorovic dicsérte meg.

Csank a válogatottról: Páran a nagyképűség határát súrolják, de ez nem baj!

Feltöltve: 2011, szeptember 5 - 16:11

Csank János szerint bár nyilatkozataival a válogatott egy-egy húzóembere már a nagyképűség határát súrolja, ezzel semmi probléma nincsen, hiszen önbizalom nélkül nem lehet a labdarúgást játszani.

A nap fotója: Ezzel a malaccal vigasztalódtak Ibráék a vereség után

Feltöltve: 2011, szeptember 5 - 14:43

Mint ismert, Zlatan Ibrahimovic megvendégelte a svéd válogatott tagjait a mieink ellen elszenvedett 2-1-es vereséget követően, a bulin egy a csatár által elejtett vaddisznót is elfogyasztott a csapat.

Ibra Csankot utánozta és legyengézte a magyarokat

Feltöltve: 2011, szeptember 4 - 18:13

Zlatan Ibrahimovic saját kezűleg lőtt vaddisznóval vigasztalta csapattársait a nála rendezett ”búfelejtő partin”, a budapesti 2-1-es magyar siker után. Ibra nincs jó véleménnyel a magyar válogatottról, amely szerinte gyenge, ugyanakkor ezzel a svédek teljesítményét is értékelte.

Fradi-játékos a svéd szektorból: "Nincs itt semmi meglepetés"

Feltöltve: 2011, szeptember 4 - 13:41

Meglepő találkozásban volt része a pepsifoci.hu tudósítójának a Magyarország-Svédország találkozó után, hisz a vendégszektorban két Ferencváros-játékos, a holland Mark Otten és a frissen igazolt finn Juha Hakola tűnt fel. A bekk értékelte a látottakat.

Kiderült, miért más ez a magyar válogatott, mint elődei

Feltöltve: 2011, szeptember 4 - 11:13

Juhász Roland, a magyar válogatott vezéregyénisége eltiltás miatt nem lehetett ott a svédek elleni összecsapáson, de természetesen pályán kívül is a társakkal együtt élte meg a 2-1-s győzelmet. Az Anderlecht védője a pepsifoci.hu-nak a meccs értékelése mellett beszélt arról, hogy áteshet-e a válogatott a ló másik oldalára a nagy siker után, hogy valóban tartalékos volt-e a nemzeti tizenegy, és hogy miben más ez a csapat, mint az utóbbi években látott elődei, azaz hogy rég nem látott versenyhelyzet alakult ki a keretben.

Egervári: A svédek legyőzése nem a szerencse műve

Feltöltve: 2011, szeptember 3 - 21:49

Egervári Sándor szövetségi kapitány az mlsz.hu oldalán vezetett blogjában értékelte a pénteki, Svédország ellen aratott 2-1-s sikert. A tréner szerint a tudásbeli különbséget mentálisan és emberi értékekkel sikerült kompenzálniuk, azokat a véleményeket pedig újfent megtorpedózta, melyek szerint pusztán a szerencsének köszönhető a 16 éve várt győzelem. Egervári a tudatos építkezésről és a moldávok elleni meccsről is írt.

"A katarzist mi okoztuk" - a svéd-verőkre még nehezebb feladat vár

Feltöltve: 2011, szeptember 3 - 21:00

Hajnal Tamás csapatkapitány, Priskin Tamás, a meccs cseréje, és Egervári Sándor szövetségi kapitány "egyik" jobbkeze, Csábi József értékelte a Magyarország-Svédország Eb-selejtezőt. A találkozót követően volt, aki katarzist emlegetett, de reálisan értékelte a sikert, illetve a mindent eldöntő találat pontos krónikájára is fény derült.

"Örülök, hogy a részese lehetek" - Sousa az új magyar focisikerről

Feltöltve: 2011, szeptember 3 - 20:25

Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője szerint örvendetes és reményt keltő, hogy a magyar válogatott legyőzte Svédországot, hisz így nem csak az 1972 óta tartó "Eb-mentes" széria szakadhat meg, de a hazai futball fejlődése is újabb bizonyítékkal szolgált.

Rudolf aranyat lőtt, Ibra a padlón - így látták Európában a magyar sikert

Feltöltve: 2011, szeptember 3 - 18:35

Mind a csoportriválisok sajtója, mind az egyik nagy nemzetközi fociportál meglepetésként aposztrofálja a magyar válogatott Svédország elleni 2-1-s sikerét. Hollandiában a csoportot toronymagasan vezető Oranje hazájában már kétesélyesnek érzik a második helyért vívandó harcot, Moldovában meghökkentek és különösen óvatossá váltak. A goal.com-nál a Rudolf és Ibrahimovic végzett a játékosok ranglistájának két végén.

A nap fotói: Ibra kiakadt, meghökkent, majd összeomlott

Feltöltve: 2011, szeptember 3 - 18:10

Nem egészen úgy alakult a Magyarország-Svédország találkozó, ahogy a vendégcsapat, illetve Zlatan Ibrahimovic tervezte, amit jól szemléltetnek az alábbi fotók is.

Orbán a svéd-verésről: "Úgy néztünk ki, mint egy válogatott"

Feltöltve: 2011, szeptember 3 - 16:39

Orbán Viktor saját Facebook-oldalán üzent a magyar válogatott Svédország elleni, 2-1-s sikerét követően.

Ibrahimovic: Sok jót nem lehet mondani - ”elődje” védte a sztárt

Feltöltve: 2011, szeptember 3 - 15:42

Zlatan Ibrahimovic érthetően nem volt túl elégedett a magyarok elleni 2-1-es vereség után, egy svéd lapnak adott interjújában úgy vélekedett, túl sok egyszerű hibát követtek el Budapesten. Csatlakozott véleményéhez a svéd másodedző is, aki védelmébe vette Ibrát.

Ibra-villanás helyett földindulás - svéd lapszemle

Feltöltve: 2011, szeptember 3 - 13:48

A svéd visszhangok egyetértenek abban, hogy nagy lehetőséget szalasztott el válogatottjuk a budapesti mérkőzésen, ugyanakkor nem nevezik jogtalannak a magyar sikert. A skandinávok bűnbakot is találtak, és Ibrahimovic elmaradt gólját hiányolják.

Király: Az én nagy pillanatom a kapufa volt

Feltöltve: 2011, szeptember 3 - 12:54

Király Gábor bravúrja szinte a televízión keresztül is csak épphogy volt látható, a kapus remek reflexmozdulattal ért bele Elmander kapufájánál a labdába. Király elmondta a svédek elleni 2-1 után, hogy nem aggódott akkor sem, amikor az ellenfél támadott többet.

Szabics elmondta, miért nyertünk - ”nem szerencse volt”

Feltöltve: 2011, szeptember 3 - 11:35

A svédek elleni 2-1-es győzelem alkalmával az első találatot jegyző Szabics Imre arról nyilatkozott a találkozó lefújása után, hogy nem azért nyertünk, mert a szerencse végre mellénk állt, hanem mert jobbak voltunk a skandinávoknál.

”Budapestis”, magyar bosszú - szalagcímek a válogatott meccs után

Feltöltve: 2011, szeptember 3 - 09:48

Letargikus hangulatról árulkodnak a svéd lapok szalagcímei a tegnapi 2-1-es magyar győzelmet követően, az egyik lap a magyar főváros nevének utótagját emelte ki sajátos módon - a ”pest” pestist jelent… Íme a svéd, és a hazai szalagcímek!

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel