Edzői előzetes

Doll különös gondja a Vidi-meccs előtt: "Mindenki jó formában van"

Feltöltve: 2015, december 2 - 11:29

A korábbról elhalasztott 15. forduló mérkőzéseit pótolják ma az NB I-ben. A nap rangadóján a Ferencváros a Videoton fogadja. A 100. Fradi-tétmeccsére készülő Thomas Doll szerint azért nehéz összeállítania a csapatot, mert minden játékosa jó formában van. Horváth Ferenc szerint a Vidi nyerni megy a Groupama Arénába. A Fáy utcában igazi ki-ki mérkőzést játszik a Vasas és a Békéscsaba, mindkét csapaton csak a három pont segítene. A Diósgyőr-MTK meccsen a hazaiak vezetőedzőjének a sorsa is eldőlhet. Edzői nyilatkozatok:

Komant csak egy idióta hagyná ki, Doll tudja, hogy pótolhatják Somaliát - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, augusztus 8 - 09:51

Bekő Balázs megvédte játékosát, a múlt héten nagyot hibázó Koman Vladimirt, a DVTK trénere szerint idióta lenne az, aki a rossz megmozdulása miatt kitenné őt a csapatból. Thomas Doll elmondta, miként pótolhatják a Franciaországba igazolt Somaliát, a Fradi trénere hozzátette, bátor játékra és győzelemre törnek Székesfehérváron. Marco Rossi beharangozójában arról beszélt, nem lepte meg őt a Honvéd jó kezdése.

Doll: "Szombathelyen sose könnyű játszani"; Radó bevetésére számít a Haladás - beharangozó

Feltöltve: 2015, július 19 - 13:10

Mészöly Géza arra számít, már bevetheti Radó Andrást Szombathelyen a Fradi a Haladás ellen, a vezetőedző elmondta, amikor összeszámolták a Ferencváros veszélyes játékosait, hétnél megálltak, így gyakorlatilag mindenkire figyelniük kell. Thomas Doll is a három pontot szeretné begyűjteni, míg Zoran Szpisljak a Loki bő kerete miatt nem tudta előre, milyen csapatra kell felkészülniük.

"Felébredni a Csipkerózsika-álomból" - Miriuta már nem tudna úgy örülni a 3 pontnak - edzőik

Feltöltve: 2015, május 9 - 12:03

Négy találkozót rendeznek szombaton az OTP Bank Liga 27. fordulójában: Artner Tamás szerint a Dunaújvárosnak meg kell tartania a jelenlegi pozícióját, Vitelki pedig úgy akar visszatérni Miskolcra, hogy a következő körben még több néző kilátogasson a stadionba. Miriuta győzni akar a Haladás ellen, de a három pontnak már tudnának úgy örülni mint eddig, Mészöly Géza pedig felébresztené Csipkerózsika-álmából a csapatát. Bekő Balázs nem számít könnyű meccsre a Honvéd ellen, Jarniék pedig a győzelemre játszanak majd a Pápa ellen. Ezt várják az edzők.

"Miriuta Laci nagy motivátor", két meccsből hat pont kell az ETO-nak - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, április 4 - 10:54

Az OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati mérkőzései előtt nyilatkoztak a főszereplők.

Mátyus: Azt szeretném, ha mindenki rólunk beszélne; Garami szerint már bajnok a Vidi - edzőik

Feltöltve: 2015, március 14 - 13:02

Nem kevesebb, mint 6 találkozót rendeznek az NB I szombati játéknapján, amelyek közül több mérkőzés is komoly izgalmakat hozhat. Az MTK a Videotonnal csap össze, Carrillo szerint azonban a rangadó nem dönt a bajnoki címről, Garami József ellenben úgy véli, a fehérváriak már megnyerték a bajnokságot. Mátyus szeretné, ha a találkozó után az ő csapatáról beszélnének, Thomas Doll szerint viszont elég csak a saját játékukat játszaniuk a sikerhez. Benczés Miklósék újra visszatérnének a győztes útra, míg Dobos Barnáék a Kecskemét ellen kezdenék meg a felzárkózást. Kondás Elemér a pálya miatt aggódik a Haladás ellen, míg Csertői Aurél szerint már nincsenek könnyű meccsek az NB I-ben, így az Újpest elleni sem lesz az. Edzői nyilatkozatok.

Szivics: Itt az idő, hogy megmutassuk, jobb csapat vagyunk - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, december 7 - 13:11

Két mérkőzést rendeznek vasárnap az OTP Bank Liga 17. fordulójában, amely után téli szünetre vonul az NB I mezőnye. A Diósgyőr az Újpestet fogadja, Tomiszláv Szivics pedig igazi fociünnepre készül, és úgy véli, a korábbi lilák elleni meccsek után ideje megmutatni, hogy jobbak az ellenfélnél. Vignjevics elmondta, utoljára még mindenkinek ki kell adnia magából a maximumot, amely nem lesz könnyű a Diósgyőr ugyanis nagyon erős fizikálisan. A Debrecen hazai pályán fogadja az MTK-t, Kondás Elemér ennek ellenére nagyon nehéz meccsre számít Garami József csapata ellen. Edzői nyilatkozatok.

Jarni: Ha előre tudnám, hogy nyerünk-e, már lottómilliomos lennék - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, december 6 - 12:16

Az OTP Bank Liga 17., és egyben évzáró fordulójában 5 találkozót rendeznek a szombati játéknapon. Csábi József kiszámíthatatlan meccsre számít az ETO ellen, amelyen az a csapat fog nyerni, amelyiknek erősebb lesz az akarata. A Dunaújváros és a Videoton a hétközi Ligakupa-meccs után újra találkozik egymással, Carrillo pedig a győzelmet karácsonyi ajándékként adná a szurkolóknak. Robert Jarni a szurkolók segítségét kérte a Puskás Akadémia ellen, azonban lottómilliomos lenne, ha meg tudná mondani, nyerni fognak-e majd. Bekő Balázs szerint megtévesztő a Haladás helyezése, Mátyus szerint pedig minőségi különbség van a Paks javára, ezt azonban megpróbálják eltüntetni. Edzői nyilatkozatok.

Kondás presztízsmeccsre készül, Miriuta a meccs után Csertőivel sörözne - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, november 30 - 13:19

Két találkozót rendeznek vasárnap az OTP Bank Liga 16. fordulójában. Kondás Elemér presztízsmeccsre készül a Nyíregyháza elleni keleti rangadón, de mindenképpen sikerrel venné a találkozót, Mátyus János pedig a csapata harcosságára helyezné a hangsúlyt és csodát tenne a Debrecen ellen. Miriuta Vasile bemutatkozik a Győri ETO kispadján, és elmondta, jól ismeri egykori csapattársát, Csertői Aurélt, akivel 90 percig nem lesznek barátok, utána azonban megihatnak egy sört. Edzői nyilatkozatok.

Bekő: A Fradi elleni meccsnek ünnepnek kell lennie - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, november 29 - 12:31

Az OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján 5 találkozót rendeznek az NB I-ben. Az Újpest két nyeretlen meccs után mindenképpen javítana a Haladás ellen, míg az MTK az új vezetőedzővel, Robert Jarnival felálló Pécs csapatát fogadja. Lengyel Ferenc szerint a Pápának nem játékban, hanem harcosságban kell felvennie a versenyt a Videotonnal, Szivics szerint pedig a DVTK-nak a pályán is be kell bizonyítania, hogy jobb csapat a Puskás Akadémiánál. Thomas Doll amondó, türelmesen kell játszaniuk, de csak a három pont elfogadható, míg Bekő Balázs szerint a Fradi elleni meccs minden játékos életében ünnepnek kell, hogy számítson. Edzői nyilatkozatok.

Szivics: Elég a döntetlenekből, ideje legyőznünk az MTK-t - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, november 22 - 11:57

Az OTP Bank Liga 15. fordulójának szombat játéknapján öt találkozót rendeznek az NB I-ben. A legizgalmasabbnak az MTK-Diósgyőr összecsapás ígérkezik, amelyet Tomiszláv Szivics nagyon vár, ugyanis szeret Garami József ellen meccselni, és úgy véli, igazi hatpontos mérkőzés lesz, de mindenképpen nyerni akarnak. Csertői szerint csak magukkal kell foglalkozniuk a Dunaújváros ellen, és akkor meglehet a siker, Benczés Miklós nehéz találkozóra számít a Haladás ellen, Mátyus Jánosnak a sok sérülttel kell megküzdenie a Pécs elleni meccs előtt, míg Lengyel Ferenc szerint a Honvéd jobb erőkből áll csapatánál, és ideges mérkőzésre számít. Edzői nyilatkozatok.

"A Viditől sincs miért félni, jó kirakatcsapat ellen játszani" - ezt várják a főszereplők

Feltöltve: 2014, november 8 - 11:01

A szombati NB I-es bajnoki mérkőzések előtti előzetesek során Laczkó Zsolt, a Kecskemét játékosa elmondta, Magyarországon nincs olyan csapat, akitől félniük kellene, mert nincs miért, így az ezzel együtt természetesen esélyesebb Videoton FC-től sem ijednek meg. Filipe Oliveria tisztában van vele, hogy nem is lesz könnyű dolguk Kecskeméten, míg Nikházi Márk, a dunaújvárosiak futballistája úgy fogalmazott, hogy már kitették az indexet.

A Vidi edzője egyetért C. Ronaldóval - ezt várják a főszereplők

Feltöltve: 2014, november 2 - 14:08

Az OTP Bank Liga 13. fordulójából két mérkőzés maradt vasárnapra. Az MTK a Bozsik stadionban fogadja az Újpestet, míg a Videoton a Honvéddal játszik. Az MTK-nál nem téma a bajnoki cím, a liláknál főleg Kantára és Torghellére figyelnek. Csábi József szerint nagyon nehéz dolguk lesz a Vidi ellen, mivel a fehérváriak nem fáradnak majd el a meccs végére, mint ahogy a Fradi tette a kupában. Joan Carrillo úgy látja, nem előny számukra, hogy a kispestiek hétközben túlóráztak.

Doll: "Javulni kell"; Csertői bravúrra készül - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, november 1 - 10:47

Az OTP Bank Liga szombati találkozói előtt Thomas Doll egyértelműsítette, bár együttese kivívta a továbbjutást Kispesten a Honvéd ellenében, javulnia kell teljesítményüknek. A túloldalon Csertői Aurél elmondta, tisztában vannak azzal, hogy nem esélyesként lépnek pályára a Groupama Arénában, ennek ellenére pontot, pontokat szeretnének szerezni a Fradi otthonában.

Carrillo a szurkolókban bízik, Kondás véget vetne a Vidi sorozatának - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, október 19 - 13:05

Az OTP Bank Liga 11. fordulójának vasárnapi rangadóján a Videoton a Debrecennel csap össze. Az eddig még százszázalékos fehérváriak vezetőedzője, Joan Carrillo a találkozó előtt elmondta, nem téveszti meg őket, hogy a Loki eddig gyengébben szerepelt, és hangsúlyozta, a győzelemhez a szurkolók segítségére is szükségük lesz. Kondás Elemér is nehéz mérkőzésre számít, de szerinte itt az ideje, hogy megszakadjon a Vidi győzelmi sorozata. A játéknap másik találkozóján a Győri ETO az Újpestet fogadja, a hazaiak trénere, Horváth Ferenc pedig azt reméli, hogy az utóbbi hetek szerencsétlen sorozata után végre helyre jönnek a dolgok az együttes körül.

"A mai Fradihoz nem kell feltartott kézzel menni"; Szivics kellemetlen meccse - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, október 18 - 10:11

A válogatott szünet után, az OTP Bank Liga 11. fordulójába következik, Szivics Tomiszláv, a DVTK vezetőedzője a mérkőzés előtt arról beszélt, a pápai mérkőzés számára a kellemetlen kategória. Thomas Doll a gyilkos ösztönt szeretné látni a Fradin, míg Véber György úgy fogalmazott, a mai Ferencváros nem képez olyan játékerőt, amely miatt eleve feltartott kézzel kellene menni a zöld-fehérekhez.

Loki: "Ne írjanak le minket, nem is teszi senki" - beharangozó

Feltöltve: 2014, szeptember 27 - 12:41

A Debrecen Paksi mérkőzése előtt Csertői Aurél elmondta, a bár a tabellán hátrébb van a Loki, a bajnoki címvédőnek kijáró tiszteletet adják meg nekik. A túloldalon Tisza Tibor beszélt arról, hogy nem lehet őket még leírni, a csatár szerint ezt nem is teszi senki a hazai mezőnyben. Horváth Ferenc szerint hiába játssza ugyanazt az MTK évek óta, mégis kimondottan nehéz ellenük felkészülni, mert amit tudnak, azt nagyon jól játsszák. Beharangozó.

Vidi: A Puskás Akadémia jobb csapat, mint amit a tabella mutat - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, augusztus 30 - 12:59

A szombati NB I-es meccsek előtt nyilatkozott több edző a rájuk váró feladatokról.

Csertői: Nehéz kiismerni a stílusunkat - előzetes

Feltöltve: 2014, augusztus 29 - 15:25

Az OTP Bank Liga pénteki találkozója előtt Csertői Aurél, az MVM Paks trénere, illetve a hazaiak játékosa, Schimmer Szabolcs nyilatkozott.

Doll felkészült Fradit vár Groupama Aréna első bajnoki meccsén - beharangozók

Feltöltve: 2014, augusztus 24 - 12:27

A hazai pontvadászatban is birtokba veszi a Ferencváros új stadionját, a Groupama Arénát, a Nyíregyháza elleni találkozóra Thomas Doll érzése szerint felkészültek a zöld-fehérek. A túloldalon Csábi József elmondta, tisztában vannak azzal, hogy nem ők az esélyesek, ezzel együtt meglepetést szeretnének okozni.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel