ECA

BL: Zsarolással kerülhetnek ki a kiscsapatok - átszervezne az UEFA

Feltöltve: 2016, március 24 - 12:09

A labdarúgó Bajnokok Ligája lebonyolítási rendszerének megváltoztatásáról tárgyal a klubokkal az európai szövetség (UEFA).

Újra felmerült egy labdarúgó Szuperliga ötlete

Feltöltve: 2016, február 7 - 08:30

Az ötletet állítólag az ECA legbefolyásosabb tagjai már januárban is megvitatták zártkörű, svájci ülésükön.

Fellázadtak az európai klubok a 40 csapatos vb ellen

Feltöltve: 2015, december 6 - 08:40

Az európai labdarúgóklubokat tömörítő szervezet ellenzi, hogy 2026-tól negyven válogatott szerepeljen a világbajnokságon.

A Barca és a Real mellé került a Vidi

Feltöltve: 2015, július 7 - 14:38

Az ECA-hoz - melyben megtalálható a kontinens legnevesebb klubjainak szinte mindegyike - 2013 nyarán társult tagként csatlakozott a Videoton.

20 milliót kap a Fradi a FIFA-tól Besic miatt

Feltöltve: 2015, január 9 - 10:03

A német bajnoki címvédő Bayern München kapta a legnagyobb részt abból a 70 millió dollárból, amelyet a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) osztott ki kompenzációként azoknak az egyesületeknek, amelyeknek játékosai szerepeltek a tavaly nyári brazíliai világbajnokságon. Az európai klubokat tömörítő szervezet (ECA) listáján természetesen a Muhamed Besic személyében a tavaly nyári torna egyetlen NB I-es játékosát delegáló klub, a Ferencváros is szerepel, majd 75 ezer dollárt fizet a zöld-fehéreknek a FIFA.

Elegük van a válogatott meccsekből a kluboknak

Feltöltve: 2011, szeptember 8 - 06:57

A válogatott meccsek számának csökkentését követeli az Európai Klubok Szövetsége (ECA). A szervezet egyik prominens képviselője, a német Karl-Heinz Rummenigge szerint a legtöbb barátságos meccs célja csupán a pénzszerzés.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel