L'Imam Seydi

Izomszakadás, kéztörés, bokasérülés, bordatörés - nagy árat fizetett a Szpari a Fradi elleni egy pontért

Feltöltve: 2015, március 16 - 14:10

Öt játékosa is súlyos sérülést szenvedett Mátyus Jánosnak a Ferencváros elleni szombati bajnokin. A sérültek a Honvéd ellen nem szerepelhetnek, és kérdéses, hogy a pápai elleni bajnokin pályára léphetnek-e.

Seydi egyelőre mégsem a Nyíregyháza játékosa

Feltöltve: 2015, január 21 - 22:13

Bár a hivatalos kommunikáció szerint a Debrecen támadója, L’Imam Seydi Nyíregyházán folytatja pályafutását, a csakfoci.hu információi szerint valójában még nem történt meg az aláírás. A tárgyalások holnap folytatódnak a felek között.

Seydi hivatalosan Nyíregyházára igazolt, de mégsem

Feltöltve: 2015, január 21 - 20:03

Ahogyan azt a csakfoci.hu előrevetítette, végleg eldőlt, hogy L’Imam Seydi a Nyíregyháza együttesében folytatja pályafutását. A Debrecen honlapjának bejelentése szerint már meg is történt az aláírás, így a transzfer immár hivatalos. A Loki közölte egyúttal, hogy a sajtóban megjelent állításokkal ellentétben Szerhij Kuznyecov nem lesz debreceni játékos.

Csehország helyett magyar riválishoz igazolhat a Loki csatára

Feltöltve: 2015, január 20 - 13:31

A csakfoci.hu cseh forrásokból úgy értesült, hogy L'Imam Seydi a sikeres próbajáték ellenére jelen állás szerint nem lesz a Dukla Praha játékosa, mert a prágaiak nem tudtak megegyezni a DVSC-vel a labdarúgó vételáráról. A csatár ezzel együtt valószínűleg nem Debrecenben kezdi a tavaszt. Úgy tudjuk, ma Nyíregyházára várják, és nem elképzelhetetlen, hogy Mátyus János kezei alatt folytatja.

Seydi mesterhatost szerzett - nyert a Loki

Feltöltve: 2014, június 21 - 20:33

A DVSC 11-2-es győzelmet aratott Tiszaújvárosban. Seydi egymaga hat gólt szerzett.

Furcsa átigazolási sztori az NB I-ben: 3 csatárról maradt le egy csapat egy szabály miatt

Feltöltve: 2014, február 4 - 09:48

Burgos, Seydi és Pölöskey. Hogy mi a közös a három játékosban? Mindhárman támadók, mindhármat le akarta igazolni a KTE télen, és mindhárom klubváltása meghiúsult, méghozzá egy átigazolással kapcsolatos szabály miatt. Különös sztori arról, milyen nehézségekkel nézhetnek szembe a klubok, miközben megpróbálnak megszerezni egy kiszemeltet.

Elbocsátási hullám a magyar fociban - játékosok repültek több csapatnál is

Feltöltve: 2013, október 10 - 21:48

Egyfajta "kirúgáshullám" söpör végig a magyar labdarúgáson az elmúlt hetekben - mind az NB I-ben, mind az NB II-ben több olyan esetet is feljegyezhettünk, amikor különböző szakmai (esetleg fegyelmezési vagy épp anyagi) okok miatt megváltak játékosoktól. A legnagyobb visszhangot Rudolf Gergely Diósgyőrből történt távozása jelentette, és mivel az jól sült el, alighanem több klub is ennek hatására döntött úgy, hogy él ezzel a "fegyelmezési" módszerrel. Nézzük az elküldöttek listáját.

Seydi: Nem tudom, miért lettem nemkívánatos személy Diósgyőrben

Feltöltve: 2013, szeptember 3 - 10:55

Épp a Loki elleni bajnokit (0-4) követően került „feketelistára” L’Imam Seydi a DVTK-nál, tegnaptól pedig már épp a DVSC sikereiért küzdhet, miután két évre aláírt a debreceniekhez. A szenegáli csatár szerint már korábban elkezdődtek a problémák Diósgyőrben, de nem akar már ezzel foglalkozni, inkább minél több címet nyerne a Lokival, ahol két barátja is futballozik már.

Két NB I-es csatár is klubot vált - Seydi a Lokinál folytatja

Feltöltve: 2013, szeptember 2 - 17:25

A csakfoci.hu információi szerint két NB I-es csatár klubváltása is biztosra vehető: ahogy azt előre jeleztük, L’Imam Seydi a Diósgyőrből Debrecenbe igazol, míg Eppel Márton Paksról kölcsönbe kerül az MTK-hoz. Ugyancsak klubot válthat az átigazolási időszak utolsó napján Lázok János, akit ugyan nemrég Győrbe adott kölcsön a Paks, de úgy tudjuk, felmerült annak a lehetősége is, hogy a korábbi válogatott játékos végül Kecskeméten folytassa pályafutását a következő szezonban.

A Loki, a KTE és a Pápa is vinné Seydit Diósgyőrből

Feltöltve: 2013, szeptember 2 - 09:58

A csakfoci.hu információi szerint a Diósgyőr csapatától távozó szenegáli támadónak, L'Imam Seydinek több NB I-es kérője is van, úgy tudjuk, a csatár Debrecenben, vagy akár Kecskeméten is kiköthet, a Puskás Akadémia viszont aligha lesz Seydi új klubja. A légiós sorsa várhatóan csak a hétfő késő délutáni vagy esti órákban dőlhet majd el.

NB I: Játék nélkül vihetik a nagy pénzt a legjobban kereső játékosok - 7 nap van a megoldásra

Feltöltve: 2013, augusztus 27 - 12:53

A maival együtt alig hét napja van a Diósgyőrnek és az Újpestnek, hogy partvonalon kívülre száműzött játékosai helyzete megoldódjon. Rudolf Gergely és Szélesi Zoltán személyében ráadásul mindkét klubnál akad olyan játékos, aki a kerethez képest kiemelkedő fizetéssel rendelkezik, újra bevetni már nem fogják őket, élő szerződésük miatt azonban a jövőben is fizetni kellene őket. Klubjaiknál érdeklődtünk, mi tudnak kezdeni ezzel a helyzettel, és arra is kíváncsiak voltunk, vannak-e fejlemények a többi, átadólistára került játékossal.

Szivics: "Lehet, úgy játszunk majd, mint a Roma" - kemény kérdéseket is kapott Rudolf-ügyben

Feltöltve: 2013, augusztus 16 - 13:37

Rudolf Gergely és L'Imam Seydi szabadlistára kerülését egyelőre házon belül kell megoldania a Diósgyőrnek, de szeretnének még igazolni is a borsodiak. Szivics Tomiszláv a kendőzetlen szurkolói kérdésekre is igyekezett kielégítő választ adni sajtótájékoztatóján, arról is beszélt, hogy bár ő kért több posztra is még játékost, még nem volt lehetőség a leigazolásukra, így azt sem tartotta kizártnak, hogy a Kecskemét ellen a Romához hasonlóan klasszikus csatár nélkül állnak fel. A szakember szerint az öltözőt nem rázták meg nagyon az elmúlt napok „viharai”, de reménykedik bban, hogy újabb futballisták nem állnak elé azzal, mint Rudolf, azaz hogy nem érzik jól magukat Diósgyőrben.

Rudolf csak egy klubban lőtt két gólnál többet - Seydi 14 góllal veri

Feltöltve: 2013, augusztus 13 - 17:53

Rudolf Gergely és L´Imam Seydi szabadlistára helyezésével 16 gólról mondott le a DVTK – ebből egy fűződik Rudolfhoz, 15 pedig a szenegáli támadóhoz. A magyar csatár egyébként hatodik klubjában ötödször nem tudott többet szerezni két bajnoki gólnál, sőt harmadik alkalommal zárt egy találattal. Rudolf hat állomáshelye közül egyedül Debrecenben szolgálta meg az árát, ha a rúgott góljait vesszük alapul, márpedig egy csatár esetében ez elég fontos szempont.

Rudolf szabadlistán Diósgyőrben - ő is menni akar

Feltöltve: 2013, augusztus 13 - 16:27

Rudolf Gergely és L'Imam Seydi is szabadlistára került Diósgyőrben, azaz mindketten élő szerződésük ellenére tárgyalhatnak az érdeklődőkkel és megfelelő ajánlat esetén távozhatnak - írja a dvtk.eu. Honlapunk már hétfőn jelezte, hogy a Miskolcon beharangozott "komoly döntések" jó eséllyel érintik majd a két futballista jövőjét.

DVTK: "Az egész évet meghatározó döntések előtt állunk" - több játékost is elküldhetnek

Feltöltve: 2013, augusztus 12 - 12:20

"Fontos döntések előtt áll a klub" - ezt Kovács Zoltán sportigazgató mondta a csakfoci.hu-nak a Diósgyőrben várható fejleményekről. Mint ismert, a DVSC elleni 0-4 után Szivics Tomiszláv is kifejezte elégedetlenségét, a jelek szerint lesznek következményei a vereségnek. Kovács Zoltán amondó, nem biztos, hogy a pénzbüntetés a megfelelő szankció, hiszen az sokszor csak látszatintézkedés, szavai szerint olyan lépéseket hozhatnak meg, amelyek a klub idei szezonját alapvetően meghatározhatják. Bár a sportigazgató nem szeretett volna a dolgok elébe menni, a csakfoci.hu úgy tudja, hogy több játékos helye is veszélyben van, Rudolf Gergely, Elek Ákos és L'Imam Seydi sorsa is erősen kérdéses a Diósgyőrnél.

Hibátlan volt a Vidi vezére - az NB I-es forduló rekorderei

Feltöltve: 2013, április 23 - 15:40

Marco Caneirának nem volt pontatlan passza, Davide Lanzafame lőtt a legtöbbet kapu felé, Mészáros Norbert nyerte meg a legnagyobb arányban a párharcait, L´Imam Seydi bizonyult a leghatékonyabbnak, míg Leonardo és Böde Dániel ellen követték el a legtöbb szabálytalanságot a bajnokság legutóbbi fordulójában. Érdekességek az NB I-es fordulóból.

Kispados játékos fért be a forduló válogatottjába - itt a csapat

Feltöltve: 2013, április 22 - 13:41

A cserék közé jelölt, majd már az 5. percben kényszerűségben beállt diósgyőri L'Imam Seydinek olyan jól sikerült a beugró szerep a Ferencváros ellen, hogy két góljával jegyet váltott a forduló válogatottjába is. Rajta kívül nem hiányozhat természetesen a csapatból a 100. NB I-es gólját ünneplő Kabát Péter valamint a volt csapatát szomorító Halmosi Péter sem.

Szentes az edzőváltásról: Egyértelmű volt a negatív tendencia

Feltöltve: 2012, december 12 - 20:24

A dvtk.eu-nak értékelte a mögöttük hagyott szezont Szentes Lázár, a Diósgyőr vezetőedzője, aki a csapat téli átalakításával kapcsolatban is elmondta, mire lehet számítani.

Éhezik és szomjazik a Diósgyőr két afrikai játékosa

Feltöltve: 2012, augusztus 6 - 16:35

A Diósgyőr két labdarúgója, Abdouraman és Seydi vallásuk miatt az évnek ezen szakaszában nem vesznek magukhoz semmilyen ételt, sokszor pedig italt sem, ez pedig nincs jó hatással a teljesítményükre.

Büntetéssel kezdhet több diósgyőri légiós is

Feltöltve: 2012, június 25 - 18:12

Az élvonalbeli csapatok közül utolsóként hétfőn a DVTK is megkezdte a felkészülést a következő bajnoki labdarúgóidényre, amelyben a 4-6. hely megszerzése a cél.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel