Dibusz Dénes

Fradi: Dibuszért komoly vételi ajánlatot tett egy francia klub - meghiúsult a klubváltás

Feltöltve: 2016, május 11 - 10:57

Amióta Dibusz Dénes a Ferencvárosba igazolt, téma, hogy esetleg a kapus légiósnak állhat, már csak azért is, mert a válogatott korábbi kapusedzője, Andrusch József rendre úgy nyilatkozott, szerinte a 26 éves hálóőr fejlődését ez szolgálná. A kapus iránt a legkomolyabb érdeklődés az elmúlt időszakban Franciaországból volt, az idei évben az egyik klub komoly ajánlatot tett érte, ami a Ferencvárosnak is megfelelt volna, ám a klubváltás nem jött össze.

Gera: "Szörnyű így bajnoki címet ünnepelni" - olyan akar lenni a Fradi, mint a Loki

Feltöltve: 2016, április 3 - 22:07

Gera Zoltán annak ellenére sem tud még szívből örülni, hogy a Ferencváros 12 év után tudott bajnokságot nyerni, mivel számára nagyon rossz érzés, hogy az aranyérem egy elveszített debreceni rangadót követően jött össze, a magyar válogatott játékos számára így "szörnyű" az ünneplés. A rutinos FTC-játékos azt is elárulta, hogy miért akar épp a Debrecen útjára lépni a Fradi, hogy milyen hibákat kell elkerülnie a csapatnak az átigazolási piacon a nemzetközi szereplés előtt, és hogy miért lenne jobb, ha minél több magyar futballista szerződne majd a nyáron a bajnokcsapathoz.

Fradi: "Egy álom vált valóra" - így ünnepelték a bajnoki címet Hajnalék

Feltöltve: 2016, április 3 - 12:37

A Ferencváros 12 év után lett újra bajnok. A zöld-fehérek ugyan 2-1-re kikaptak Debrecenben, de az MTK vereségével így is behozhatatlan előnyre tettek szert. A találkozó után Dibusz Dénes, Hajnal Tamás és Gyömbér Gábor mondta el véleményét a szezonról és a zöld-fehérek aranyérméről.

Doll: Ez a három Fradi-játékos a Serie A-ba is igazolhatna

Feltöltve: 2016, január 19 - 11:49

Thomas Doll szerint három olyan futballistája is van, akik az olasz elitligában is megállnák a helyüket, Nagy Ádámról pedig különösen jó véleménnyel van a német szakember, szerinte bárki veszi majd meg egyszer a fiatal válogatott középpályását, nagy üzletet köt vele. A legnagyobb olasz sportlapnak nyilatkozva a szakember elárulta, honnan indult és hová jutott az FTC, milyen focit akar játszatni a zöldekkel, és hogy miben hasonlít az a Guardiola-féle Bayern Münchenhez.

Magyarok vs. C. Ronaldo: "Ő sem egy gép, az nem tetszik neki, ha keményen játszanak ellene"

Feltöltve: 2015, december 14 - 22:19

Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa szerint Cristiano Ronaldo kiszámíthatatlan klasszis, akinek azonban határozott játékkal el lehet venni a kedvét a játéktól – a hálóőr ezt annak kapcsán fogalmazta meg, hogy a magyar válogatott többek között Portugáliával és a Real Madrid csillagával is szembekerül majd az Európa-bajnokságon. Lang Ádám szerint álomsorsolásról nincs szó, de kaphattunk volna nehezebb ellenfeleket is portugál-osztrák-izlandi hármasnál.

Dibusz: "Motivál, hogy ott legyek az Eb-keretben"

Feltöltve: 2015, november 25 - 20:22

A Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes elmondta, ahogy az összes játékosnak, úgy neki is az a célja, hogy bekerüljön a jövő nyári Eb-keretbe, ehhez pedig az kell, hogy bizonyítsanak a bajnoki mérkőzéseken.

Elhagyta a válogatott edzőtáborát a Fradi játékosa

Feltöltve: 2015, november 5 - 20:07

Sérülése miatt elhagyta a válogatott edzőtáborát a Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes. Időközben Elek Ákos után Németh Krisztián is megérkezett Telkibe.

Megsérült a válogatott kapusa

Feltöltve: 2015, november 2 - 11:24

Bernd Storck szövetségi kapitány Banai Dávidot hívta be Telkibe, az A-válogatott edzőtáborába.

Dibusz a külföldi kérőkről: "Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a nyár nem volt nehéz" - interjú

Feltöltve: 2015, október 2 - 09:23

A nyár nem volt egyszerű az átigazolásokról szóló hírek miatt, amit nem lehetett teljesen kizárni - mondta Dibusz Dénes a csakfoci.hu-nak. A Ferencváros kapusa beszélt arról is, hogyan fogadta azt, hogy a válogatott kapusedzője szerint már el kellene igazolnia, és azt is, hogyan éli meg Király Gábor és Bogdán Ádám remeklését. Szóba került a Feröer elleni válogatott meccs, a Fradi megszakadt sorozata és azok a meccsek is, amikor lövés se megy a kapujára. Interjú.

"Dibusznak mennie kellene a Fradiból, Bogdánt az Arsenal is vitte volna"

Feltöltve: 2015, szeptember 25 - 11:34

Andrusch József, a magyar válogatott kapusedzője adott helyzetjelentést a nemzeti csapat hálóőreiről pénteken. A tréner Király Gábort rutinja és a Haladásnál kapott és adott új impulzusa miatt is dicsérte, amellett, hogy megemlítette, már nem a rutinos, 39 éves kapusé a jövő. Nem úgy, mint Dibusz Dénesé, akinek Andrusch szerint már mennie kellene a Ferencvárosból, hogy ne álljon meg a fejlődése. A Liverpoolban a középpontba került Bogdán Ádám kapcsán a kapusedző kiemelte, hogy bár az Arsenal is vitte volna, jól döntött, amikor a Poolt választotta, ahol első számú kapus lehet majd, bár legnagyobb riválisa nem is ember, hanem egy gép.

Fradi: Ez a klub tett vételi ajánlatot Dibuszért

Feltöltve: 2015, szeptember 3 - 12:46

Honlapunk értesülései szerint a nyáron Somaliát leigazoló Toulouse Dibusz Dénest is szerette volna megszerezni, a francia klub ajánlatot is tett érte a zöld-fehéreknek, de azt nem fogadta el a Fradi. A Dárdai Pál által is nézegetett kapus végül szerződést hosszabbított a nyáron a zöld-fehérekkel.

Dibusz: "Mindent megteszek, hogy én védhessek a románok ellen"

Feltöltve: 2015, szeptember 1 - 21:04

Továbbra sem tudni biztosra, hogy ki védi majd a magyar válogatott kapuját a Románia elleni, pénteki Eb-selejtezőn. A Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes elmondása szerint mindent megtesz majd, hogy rá essen Bernd Storck szövetségi kapitány választása, akinek szeretne bizonyítani, továbbá olyan eredmény elérése a cél a következő két meccsen, amely hozzásegíti a csapatot az Eb-részvételhez.

Storck rossz híre: "Juhász játéka erősen kétséges a románok ellen"

Feltöltve: 2015, augusztus 6 - 21:27

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerdán a Ferencváros három válogatott játékosát, valamint Juhász Rolandot hívta meg egy hosszabb beszélgetésre. Storck elmondta, a Videoton védőjének játéka erősen kérdéses a románok ellen, pontos diagnózis pedig továbbra sincs a sérülését illetően.

Dárdai Dzsudzsáknak helyet csinálna, Dibuszról lemondhat - lapértesülés

Feltöltve: 2015, augusztus 2 - 16:12

Egy berlini lap szerint a két kiszemelt magyar válogatott játékos közül Dzsudzsák Balázs megszerzésére van már csak esélye a nyáron a Herthának, Dibusz Dénesről minden bizonnyal lemondhat. A Dinamo Moszkva szélsőjének azonban – a korábbi németországi híreknek megfelelően – helyet kell csinálnia a keretben (és a klubkasszában) Dárdai Pálnak, a brazil Ronny lehetséges kérői azonban konkrét ajánlattal még nem igazán kopogtattak be.

Dibusz: "Kezdett kicsit sok lenni" - A bajnoki cím és a kupacímvédés a cél

Feltöltve: 2015, augusztus 1 - 13:05

A Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes tegnap 2018-ig szóló megállapodást írt alá, amelynek értelmében a következő három évet is a zöld-fehéreknél tölti. A hálóőr elmondta, nem érkezett érte olyan konkrét ajánlat, amelyen a klub elgondolkodhatott volna, így már csak az előttük álló szezonra koncentrál, amely során a bajnoki cím megszerzése mellett a kupacímvédést is célként említette.

Fradi: Dibusz 2018-ig hosszabbított - hivatalos

Feltöltve: 2015, július 31 - 13:19

Dibusz Dénes, a Ferencváros magyar válogatott kapusa 2018-ig meghosszabbította szerződését a zöld-fehér klubbal – ezt pénteken, hivatalosan is bejelentették.

Megy-e Böde és Dibusz? Jön-e Kovácsik? - reagált a Fradi

Feltöltve: 2015, július 28 - 13:24

Meglehetősen sok átigazolási információ látott napvilágot az elmúlt napokban a Ferencváros körül, kérdésesnek tűnt, hogyan alakul például kapusposzton a keret sorsa, de egy tegnap esti hír szerint például Böde Dánielt is vinnék Izraelbe. Honlapunk megkereste a klubot a felmerült hírek kapcsán, azokról hivatalos információkat kaptunk.

Dibusz továbbra is téma a Herthánál - Nem egyszerű a megszerzése

Feltöltve: 2015, július 21 - 22:16

A Ferencváros kapusának, Dibusz Dénesnek a neve még mindig a Hertha lehetséges igazolásai között szerepel, a magyar válogatott hálóőr megszerzése azonban nem ígérkezik könnyű feladatnak. A berlini együttes keretében igencsak nagy a harc a posztján, ráadásul a kezdőcsapatban sem lenne garantált helye a zöld-fehérek játékosának.

Dibusz: "Kapott gól nélküli győzelmet várok Hollandiában"

Feltöltve: 2015, június 30 - 11:48

A Ferencváros a Népligeti Sporttelep műfüves pályáján edzett, ugyanis ilyen borítás vár majd a csapatra csütörtökön Hollandiában is a Go Ahead Eagles elleni Európa Liga-selejtezőn. A Fradi kapusa, Dibusz Dénes elemezte a két felület közti különbséget.

Fradi: Ezért igazolná le Dibuszt a Hertha - két magyar edzővel dolgozhatna

Feltöltve: 2015, június 19 - 10:16

Petry Zsolt, a Hoffenheim volt és a Hertha leendő kapusedzője szerint a berliniek valóban kiszemelték maguknak Dibusz Dénest, a Ferencváros kapusát, akit feltehetően azért vinnének Berlinbe, hogy versenyhelyzetet teremtsenek a jelenlegi első számú hálóőrnek, Thomas Kraftnak. Petry elmondása szerint komoly konkurenciaharc várna az FTC játékosára, ha valahogy el tudnák csábítani a nyáron a Bundesligába, de az egykori válogatott kapus szerint nem lenne gondja azzal, hogy magasabb szinten is bizonyítson.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel