Frőhlich Roland

Tovább erősödhet a Gyirmót: rutinos támadó érkezhet

Feltöltve: 2016, január 9 - 14:04

Rutinos játékossal erősíthet a Gyirmót: az NB II listavezetője szívesen leigazolná Fröhlich Rolandot.

Orrsövényműtéten esett át a derékfájós pécsi csatár

Feltöltve: 2014, december 21 - 14:44

Az őszi szezon befejeztével a PMFC-MATIAS játékosa, Fröhlich Roland orrsövényműtéten esett át.

Haladás-szerződést érhet az NB I-es szezon egyik legnagyobb gólja - videó

Feltöltve: 2014, június 10 - 19:07

A csakfoci.hu információi szerint a Szombathelyi Haladás szívesen látná soraiban Frőhlich Rolandot, a pécsiek támadó középpályását. A futballista elsősorban azzal tette emlékezetessé előző idényét, hogy ő szerezte az egész bajnokság egyik legnagyobb gólját a Videoton FC otthonában. Amikor egészséges volt, a futballista rendre lehetőséget kapott.

Pécs: "A jogtalan kiállítások nélkül nyerhettünk volna Fehérváron"

Feltöltve: 2013, augusztus 13 - 10:25

A PMFC csapata a hétvégén 5-1-es vereséget szenvedett a Videoton otthonában. A pécsiek egyetlen gólját Kozármislenyből visszatérő támadójuk, Frőhlich Roland szerezte. A játékos gólja ellenére nem elégedett, úgy érzi, a győzelemre is esélyük volt, de a bírói ítéletek döntően befolyásolták a mérkőzést.

"A Pécs a Fradi-meccs esélyese" - sérült játékos latolgatott

Feltöltve: 2012, augusztus 4 - 12:55

Magabiztosan várja a hétvégi Ferencváros elleni bajnoki mérkőzést a Pécs játékosa, Fröhlich Roland. Habár a támadó sérülése miatt egészen biztosan nem lép pályára, szerinte ők a találkozó esélyesei, ugyanakkor nem akarja lebecsülni a zöldeket a fiatal támadó.

Az NB I súlyos sérültje: Éreztem, hogy elmozdult a csont

Feltöltve: 2012, július 23 - 10:23

Súlyos sérülés árnyékolta be a PMFC-Matias szombati edzőmérkőzését, a csapat támadójának, Frőhlich Rolandnak nagy valószínűséggel eltört a szárkapocscsontja. A labdarúgó érthetően nem volt túl boldog a fejlemények után.

Súlyosan megsérült egy NB I-es focista - esti edzőmeccsek

Feltöltve: 2012, július 21 - 21:23

A Kecskemét, a Paks és a Siófok is győzni tudott szombat délutáni-esti edzőmeccsén, ám a PMFC-Matias 2-1-re kikapott az osztrák Grazer AK elleni, ausztriai találkozóján, így oda lett a tökéletes NB I-es mérleg. A négy találkozón összesen 15 gól esett. A pécsi Frőhlich súlyos sérüléssel dőlt ki hónapokra.

Furcsa sértődés Pécsen: "5 perc alatt elintéztük, ez nem ügy"

Feltöltve: 2011, december 1 - 19:18

Kézfogás nélkül ment be az öltözőbe lecserélését követően a pécsi Frőhlich Roland, aki 38 perccel korábban, szintén csereként lépett pályára. Mészáros Ferenc vezetőedző az MTK elleni MK-mérkőzést követően a pepsifoci.hu-nak elmondta, számára ez nem volt komoly ügy, pár perc alatt elrendezte a problémát a játékossal. A tréner a saját fiával is példálózott.

10 bravúros lépés - a Vidi és az MTK is másokkal tesz jót

Feltöltve: 2011, szeptember 28 - 12:49

Lencse László harmadik bajnokiján harmadik gólját szerezte Kecskeméten, legutóbbi találatával a Ferencváros legyőzésében vállalt döntő érdemeket a kölcsönben megszerzett támadó. Nem ő az egyetlen, aki kölcsönadottként remekel. A pepsifoci.hu az OTP Bank Liga eddigi 10 fordulója alapján összeszedte azon 10 játékos listáját, akiket bravúros vezetői, illetve szakmai lépés volt kölcsönvenni.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel