UEFA

Kizárták a BL-ből a Loki korábbi ellenfelét

Feltöltve: 2016, június 8 - 07:00

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) egy évre kitiltotta a nemzetközi kupasorozatokból az albán bajnok KF Skenderbeut.

FIFA: Blatter egy vagyont keresett öt év alatt

Feltöltve: 2016, június 5 - 07:30

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség korábbi vezetői közül Joseph Blatter elnök, Jérome Valcke főtitkár és Markus Kattner pénzügyi igazgató összesen 80 millió dollárt keresett az utolsó öt hivatali évében.

Real, Bayern, Leicester, Felcsút - így kezdhet a magyar válogatott és riválisai az Eb-n

Feltöltve: 2016, június 2 - 09:30

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapja bő egy héttel az Eb előtt és bő egy nappal a hivatalos kerethirdetések után megpróbálta megtippelni, milyen összeállításban léphet majd pályára a 24 induló válogatott az első Eb-meccsén. A magyar csoport lehetséges kezdőtizenegyeit végig böngészve feltűnő, milyen minőségű csapatokból és bajnokságokból érkeznek a riválisaink játékosai, kezdve az első ellenféllel, Ausztriával.

Eldőlt: Platini hivatalosan is távozik az UEFA éléről

Feltöltve: 2016, május 18 - 21:09

Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke szerdán bejelentette, hogy a szervezet szeptemberi kongresszusán hivatalosan is lemond.

Az UEFA közzétette, mennyit fizet ki négy magyar klubnak

Feltöltve: 2016, május 12 - 09:13

A Vidi közel 400 milliót, a Loki ennek a felét, míg a Ferencváros a harmadát kereste az idei szezonban a nemzetközi porondon - derült ki az UEFA által hivatalosan közzétett adatokból. A 2015/16-os évadra jelentősen megugrottak a kupaszereplésért járó prémiumok.

Hivatalos: Elutasították az Újpest kérelmét - nem indulhatnak az EL-ben

Feltöltve: 2016, május 11 - 18:46

Az Újpest bejelentette, hogy méltányossági kérelmet nyújtott be a nemzetközi kupaszereplésre vonatkozó eltiltási határozattal szemben az UEFA-hoz, de az európai szövetség ezt elutasította.

Itt a vége: Már nem Platini az UEFA elnöke

Feltöltve: 2016, május 9 - 14:08

Lemondott az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöki posztjáról Michel Platini.

Foci Eb: Ma pár órán át újra jegyeket lehet venni

Feltöltve: 2016, május 4 - 10:05

Az UEFA ma délelőtt 10 órától korlátozott kilátást biztosító jegyeket dob piacra az Európa-bajnokságra.

Új tagja van az UEFA-nak - Magyarországon jelentették be

Feltöltve: 2016, május 3 - 14:58

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) budapesti kongresszusának legfontosabb kérdése Koszovó tagfelvétele volt, amelyet kedden megszavaztak a küldöttek.

Új korszakot nyitott meg a FIFA elnöke Budapesten

Feltöltve: 2016, május 3 - 12:23

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) februárban megválasztott elnöke, Gianni Infantino is felszólalt kedden az európai szövetség (UEFA) 40., budapesti kongresszusán, beszédében "szolidáris és korrekt" FIFA-t ígért.

Gyanú: Razziát tartottak a doppingellenőrök az Atléticónál

Feltöltve: 2016, április 28 - 19:04

Az UEFA doppingellenőrei váratlanul vizsgálatot tartottak az Atlético Madrid csapatánál, ahonnan 10 labdarúgó mintájával távoztak.

Döntöttek: Bevetik a sólyomszemet az Eb-n

Feltöltve: 2016, április 19 - 20:44

Az úgynevezett sólyomszem rendszert használják majd gólvonal-technológiaként a franciaországi Európa-bajnokságon - jelentette be kedden az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA).

Blatter kikéri magának a néma cinkos szerepét

Feltöltve: 2016, április 17 - 07:30

Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) előző elnöke tagadta, hogy tudta, de elhallgatta a szervezet magas rangú vezetőinek korruptságát.

Máris botrányba keveredett a FIFA új elnöke

Feltöltve: 2016, április 7 - 07:00

Házkutatást tartottak az Európai Labdarúgó Szövetség svájci székházában a közelmúltban kirobbant offshore-botránnyal összefüggésben.

Nem lesz kiemelt a Fradi a BL-ben: Ők a lehetséges ellenfelek - a lista

Feltöltve: 2016, április 5 - 09:35

Nem kiemeltként várhatja a Bajnokok Ligája 2016/2017-es szezonja 2. selejtezőkörének sorsolását az NB I-ben frissen megkoronázott Ferencváros – derül ki az UEFA-koefficiensek, illetve a már biztos és a lehetséges európai aranyérmesek listájáról. A csakfoci.hu azt nézte meg, kik jöhetnek majd szembe elsőként az FTC-nek a nemzetközi porondon, és kiderült, hogy többségében erős riválisok várnak a magyar aranyérmesre, köztük olyan csapatokkal, mint az itthon már jól ismert BATE vagy Rosenborg.

Rekordot dönthet a Fradi itthon és Európában is

Feltöltve: 2016, április 1 - 16:16

Érdekes összeállítást tett közzé az UEFA hivatalos honlapja annak kapcsán, hogy több nemzeti bajnokságban is jelentős különbséggel áll az élen a bajnokesélyes. A csapatok között megemlítik a Ferencvárost is, amely jelenleg 22 ponttal előzi meg azt az MTK-t, amelynek a magyar csúcsa is veszélybe kerülhet a szezon végén, de a zöldek akár az európai rekordot is megcélozhatják, igaz, ebben komoly vetélytársaik lehetnek.

BL: Zsarolással kerülhetnek ki a kiscsapatok - átszervezne az UEFA

Feltöltve: 2016, március 24 - 12:09

A labdarúgó Bajnokok Ligája lebonyolítási rendszerének megváltoztatásáról tárgyal a klubokkal az európai szövetség (UEFA).

Az UEFA is az európai szuperliga mellé állhat - 400 milliárd lehet a pénzdíj

Feltöltve: 2016, március 16 - 08:28

Bár korábban több, állítólag érintett klub is tagadta, hogy amerikai vezérlettel egy európai szuperliga formálódik a kontinens legnevesebb csapataival, német lapértesülések szerint már az UEFA-t is bevonták a nem teljesen zártkörű elitversengés megszervezésébe. Gigantikus összegek mozdulhatnak meg.

Botrány: A francia szövetség is belkeveredett a Blatter-ügybe

Feltöltve: 2016, március 10 - 08:30

A Joseph Blatter volt FIFA-elnök elleni nyomozás keretében kedden átkutatták a Francia Labdarúgó Szövetség irodáit.

Óriási változás jön a BL és az EL idei döntőjében

Feltöltve: 2016, március 5 - 07:58

Az UEFA, illetve frissen megválasztott főtitkára, a görög Teodore Theodoridisz hivatalosan is megerősítette, hogy mindkét sorozat tavaszi döntőjében használni fogják már a gólvonal-technológiát.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel