Juhász Roland

Válogatott: "Sikerült megvalósítani, amit a kapitány kért"

Feltöltve: 2016, május 21 - 13:40

Juhász Roland, a Videoton és a válogatott védője a csapat honlapján értékelte a tegnapi mérkőzést, és beszélt a felkészülésről is.

Juhász: "Célom a 100. válogatottság" - a következő selejtezősorozattal is tervez

Feltöltve: 2016, március 23 - 17:43

A magyar válogatott védője, Juhász Roland elmondta, szeretne olyan teljesítményt nyújtani, hogy ott lehessen a nyári Európa-bajnokságon, ezt követően pedig a világbajnoki selejtezősorozat során is a nemzeti együttes tagja akar majd lenni. A 100. válogatottságra hajtó hátvéd szerint Bernd Storck hosszútávú kinevezése a válogatott érdeke is, amelynek pontosan olyan erősebb ellenfelekre van szüksége, mint a horvátok vagy a németek.

Jótékonykodtak a Vidi játékosai

Feltöltve: 2016, február 16 - 19:36

A Vidi labdarúgói ismét egy nemes cél mellé álltak, és ezúttal a Magyar Vakok és Gyengénlátók Egyesületén segítettek, nem is akárhogy!

Juhász: "Életem legfontosabb éve lesz" - az Eb utáni jövőjéről is beszélt

Feltöltve: 2016, január 12 - 22:34

A magyar válogatott védője, Juhász Roland úgy gondolja, élete legfontosabb éve áll előtte, méghozzá a régóta várt Európa-bajnokság miatt. A Vidi hátvédje mindenképpen ott szeretne lenni a tornán, egy újabb külföldi kalandra azonban már kicsi az esély. Juhász szerint nem elégednek meg azzal, hogy kijutottak az Eb-re, és a csoportból is tovább akarnak menni, ebben pedig az első meccs kulcsfontosságú szerepet fog játszani.

50 éve nem történt ilyen a magyar válogatottnál

Feltöltve: 2016, január 3 - 17:13

Ilyesmi sem fordult elő az elmúlt harminc évben, de még az elmúlt ötvenben sem a magyar labdarúgásban: a válogatottsági ranglista első öt helyezettje között három aktív labdarúgót is találunk. Király Gábor, Juhász Roland és Gera Zoltán írt történelmet.

A válogatott védője szerint az edzőváltás volt a fordulópont a Vidinél

Feltöltve: 2015, december 26 - 20:17

Juhász Roland, a Videoton válogatott védője hosszabb interjút adott a csapat honlapjának karácsony alkalmából, melyben nem csak a szezont értékeli, de többek közt azt is elárulja, hogyan tölti az ünnepeket.

Ki pótolja Gerát? Juhász visszatér? Mi lesz a csatársorral? - ezek Storck legnagyobb dilemmái

Feltöltve: 2015, november 14 - 20:30

A magyar válogatott szövetségi kapitányának, Bernd Storcknak ezúttal is komoly fejtörést okozhat a nemzeti együttes kezdőcsapatának összeállítása a norvégok elleni, vasárnap esti Eb-pótselejtező visszavágó előtt. A legnagyobb dilemma, hogy hogyan pótolható az eltiltás miatt kieső Gera Zoltán a középpályáról. A védelemben kérdéses Fiola pályára lépése, de Juhász kezdőbe állítása sem vehető biztosra, míg a csatársorban nagy talány, hogy ezúttal is Szalai kap-e lehetőséget, vagy hazai pályán inkább Bödére számít a kapitány, esetleg eljöhet végre Nikolics ideje.

Veszély: Kulcsemberek sora izgulhat a visszavágó miatt

Feltöltve: 2015, november 11 - 10:04

Négy játékosunknak is úgy kell pályára lépnie a norvégok elleni pótselejtezőn, hogy nem kaphatnak sárga lapot, amennyiben a visszavágón is szeretnének játszani. Kulcsemberek vannak "veszélyben" emiatt az idegenbeli mérkőzésen. Mint ismert, Juhász Roland hasonló okok miatt hagyja ki az első selejtezőt.

Juhász: "Nem a legkedvesebb emlékeim vannak a norvégokról"

Feltöltve: 2015, október 19 - 08:51

Juhász Roland örül, hogy az első mérkőzésen idegenben lép pályára a válogatott a Norvégia elleni pótselejtezőn. Védőnk ugyan kihagyja az odavágót sárga lapok miatt, de abban bízik, hogy jó eredményt érünk el és a visszavágón érvényesül a hazai pálya előnye. Juhásznak nincsenek jó emlékei a norvég válogatottról, de úgy érzi, hogy a mieinknél is megvan a megfelelő csapategység, így nem vagyunk esélytelenek.

Szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett Juhász Roland

Feltöltve: 2015, október 14 - 14:40

A Videoton válogatott védője az Andráshida elleni Magyar Kupa mérkőzésre tartott, amikor az M7-es autópályán baleset érte.

Juhászra eltiltás várhat, négy kulcsember veszélyben a pótselejtezőn

Feltöltve: 2015, október 12 - 13:37

Juhász Roland biztosan nem léphetne pályára a mieinknél, amennyiben pótselejtezőre kényszerülne a magyar válogatott, de a Görögországban pályára küldött együttesből további négy játékosnak is ügyelnie kellene a lapokra, ha szeretne az esetleges visszavágón is pályára lépni. Kulcsemberek vannak veszélyben a sárga lapok száma miatt.

Böde toronymagasan a legjobb, Juhász és Tőzsér a legrosszabbak között - a szurkolók osztályzatai

Feltöltve: 2015, október 10 - 16:00

A Feröer-szigetek elleni Eb-selejtezőn Böde Dániel Németh Krisztiánt és Nagy Ádámot megelőzve toronymagasan a legjobb teljesítményt nyújtotta a magyar válogatottból, míg Juhász Roland, Tőzsér Dániel és Bódi Ádám voltak a legrosszabbak - derül ki olvasóink szavazataiból, akiket arra kértünk, hogy osztályozzák le a nemzeti csapat játékosainak produkcióját a 2-1-re megnyert találkozót követően. Az összkép alapján kevésbé voltak megelégedve a szurkolók a mieink teljesítményével, összességében közepest kapott a válogatott. Osztályzatok.

Válogatott: Gera beérheti Puskást, Király közel a 100-hoz

Feltöltve: 2015, október 9 - 16:02

A válogatottbeli szereplések tekintetében fontos mérföldkőhöz érhet Gera Zoltán vasárnap, a görögök elleni Európa-bajnoki selejtezőn, ha ismét lehetőséget kap Bernd Storcktól. A Ferencváros rutinos középpályása 85. alkalommal viselhetné a címeres mezt, ezzel utolérné az örökrangsorban a legendás Puskás Ferencet. Király Gábor közben egy lépésre kerülhetne attól, hogy a magyar foci történetében másodikként elérje a 100. válogatottságot.

Juhász a feröeri gólról: "Ricsi kicsit hezitált"

Feltöltve: 2015, október 9 - 11:04

Juhász Roland szerint ő és Guzmics Richárd is hibázott a feröeri gólnál, annak viszont nagyon örült a rutinos védő, hogy végül sikerült fordítanunk. A második félidőről szívesebben beszélt azért a bekk, mint az akadozó elsőről.

Németh Krisztián: "Most vagyok a topon", Juhász 100 százalékos - ezt várják a válogatottnál

Feltöltve: 2015, október 5 - 21:15

Németh Krisztián mentális és fizikálisan is a csúcsra került Amerikában és a hosszú utazást sem tartja komoly akadálynak azelőtt, hogy a magyar válogatottat is hasonló színvonalon segítse, mint klubcsapatát. Bár a támadó előtt is elsősorban a feröeriek elleni meccs képe lebeg, de a görögországi találkozóra is figyel már, már csak azért is, mert szerinte a csoport legerősebb csapata a jelenlegi sereghajtó. A sérülése után visszatérő Juhász Roland immáron 100 százalékos állapotban várja a kiemelt fontosságú találkozókat.

Jó hír a válogatottnak és a Vidinek: Juhász felépült

Feltöltve: 2015, szeptember 29 - 17:16

Felépült sérüléséből a hetek óta harcképtelen Juhász Roland, aki még a románok elleni Eb-selejtezőn dőlt ki a sorból. A Videoton és a válogatott orvosi stábja még egyeztet arról, mikor térhet vissza ténylegesen a pályára a bekk, akire Bernd Storck a bő keretében már számított, és még nem derült ki az sem, hogy a Vidiben már játszhat-e a hétvégén.

Juhász új szerződést írt alá a Vidivel - 2018-ig Székesfehérváron

Feltöltve: 2015, szeptember 20 - 12:11

Juhász Rolanddal 2018-ig hosszabbított szerződést a Vidi. A Videoton FC és a magyar válogatott meghatározó labdarúgója újabb 3 évre szóló megállapodást írt alá a székesfehérvári klubbal, jelentette be az egyesület vasárnap délben.

Geráékat leigazolta az M4

Feltöltve: 2015, szeptember 15 - 13:05

A magyar labdarúgó-válogatott három játékosával és egy stábtagjával egészül ki az M4 Sport szakkommentátori csapata a Bajnokok Ligájára.

Vidi: Jól halad Juhász rehabilitációja, de nem siettetik a visszatérést

Feltöltve: 2015, szeptember 14 - 12:49

A Videoton csapatorvosa, dr. Kovács Tibor kiemelte, hogy semmiképp sem szeretnék elkapkodni válogatott védőnk visszatérését, a legfontosabb, hogy teljesen egészségesen térjen vissza.

"Dárdai elhitette velünk, hogy mi vagyunk a legjobbak" - Juhász szerint elfáradtunk Belfastban

Feltöltve: 2015, szeptember 8 - 12:21

Megtanultunk védekezni, de ennek a támadásban fizettük meg az árát - így látja a 88-szoros válogatott Juhász Roland, aki a románok elleni Eb-selejtezőn sérült meg. A belső hátvéd a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában dicsérte helyettesét, Guzmics Richárdot, miközben elismerte, hogy hiányzik Dárdai Pál energiája, aki anyanyelvükön tökéletesen feltüzelte a játékosokat és minden extrát kihozott belőlük.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel