Marton Zsolt

Szerződést hosszabbíthat a Haladás Artnerrel

Feltöltve: 2013, március 5 - 22:48

Jelen állás szerint nem csak a nyárig lesz Artner Tamás a Haladás vezetőedzője: a szombathelyi klub többségi tulajdonosát, azaz a várost képviselő alpolgármester hosszabbítana a trénerrel.

Haladás: Nem volt vita Aczél ügyében

Feltöltve: 2011, december 15 - 13:28

Aczél Zoltán vezetőedző szerződését a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) eltiltó határozata alapján egyhangúlag bontotta fel szerdán a Szombathelyi Haladás Labdarúgó Kft. taggyűlése - tájékoztatta az MTI-t Marton Zsolt alpolgármester, aki a többségi tulajdonos szombathelyi önkormányzatot képviseli a Haladás Labdarúgó Kft-ben.

Haladás: "Meg kell hoznunk a szükséges döntéseket"

Feltöltve: 2011, december 13 - 21:33

Aczél Zoltán felfüggesztésével új helyzet állt elő a Haladás számára, a szombathelyi klub szerdán tart legközelebb tulajdonosi taggyűlést, ahol megvizsgálhatják a szituációt. A haladas.hu-n, a többségi tulajdonos képviseletében nyilatkozó Marton Zsolt alpolgármester szerint meg kell tudakolniuk, mikor várható jogerős határozat, és úgy fogalmazott: meg kell hozniuk a szükséges döntéseket.

Haladás: Aczél marad, január elejéig tartható a helyzet

Feltöltve: 2011, december 9 - 10:52

A Haladás Sopron Bank többségi tulajdonosának képviselője, Marton Zsolt megerősítette, az esti taggyűlésen egyhangú döntés várható, amely szerint nem menesztik Aczél Zoltán vezetőedzőt. A városatya a rangado.hu-nak hozzátette, január elejéig fenntartható ez az állapot.

A Haladás az edzőkérdésről: "Tarthatatlan ez az állapot"

Feltöltve: 2011, december 7 - 19:26

Egyetlen másik edzővel sem vette még fel a kapcsolatot a Haladás Aczél Zoltán előzetes letartóztatása ellenére - mondta Marton Zsolt, a többségi tulajdonos önkormányzat képviselője a vasnepe.hu-nak. A városatya azt is leszögezte, tarthatatlan az az állapot, hogy a csapat vezetőedzője nem tudja ellátni munkáját.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel