Marc Leliévre

Magas beosztású vezető lett az Újpest ex-edzője Örményországban

Feltöltve: 2014, augusztus 28 - 10:59

Új munkája van Marc Leliévre-nek, az Újpest korábbi szakvezetőjének. A tréner az Örmény Labdarúgó-szövetség technikai igazgatója lett, és elsősorban az utánpótlás-neveléssel foglalkozik majd.

Újpest: Közel az edzőjelölt az aláíráshoz - az MTK ellen már ő irányíthat

Feltöltve: 2013, október 22 - 13:00

Az Újpest FC közleménye szerint a klub előrehaladott tárgyalásokat folytat azzal az elsőszámú edzőjelölttel, aki a következő napokban alá is írhatja szerződését a Megyeri úton. A vezetés úgy tervezi, hogy az MTK elleni összecsapáson az új tréner irányítja az együttest. Marc Leliévre biztosan nem lesz ott a kispadon pénteken, az ő lemondását elfogadták.

Elfogadta Leliévre lemondását az Újpest tulajdonosa

Feltöltve: 2013, október 22 - 12:28

Az MTVA Telesport c. műsorában elhangzott információk szerint Roderich Duchatelet, az Újpest tulajdonosa elfogadta Marc Leliévre edző lemondását, így a tréner ideje a végéhez közeledik a Megyeri úton.

Az Újpest edzője beadta lemondását - szurkolók is tüntettek

Feltöltve: 2013, október 20 - 19:09

A Győri ETO elleni 2-1-es vereséget követően benyújtotta lemondását Marc Leliévre, az Újpest FC edzője. Kollégája, Kozma István ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, ő nem akar távozni, de ha a tulajdonos a teljes stábot ki akarja cserélni, tudomásul veszi a döntést. A lilák 11. fordulót követően kiesőhelyen állnak az OTP Bank Ligában.

Családi gyász ellenére maradt a csapat mellett az Újpest edzője

Feltöltve: 2013, szeptember 30 - 16:22

Marc Leliévre, az Újpest edzője családi gyász ellenére volt a lila-fehér csapat mellett a közelmúltban. Erről a Megyeri útiak közleményben emlékeztek meg a Facebookon, amelyben arra kértek mindenkit, biztosítsák a trénert és családját támogatásukról.

Újpest: "25 perc jó játék nem elég"

Feltöltve: 2013, július 11 - 16:04

A belga Marc Leliévre szerint huszonöt percig jól játszott az Újpest a Sint-Truiden elleni felkészülési mérkőzésen (1-1), ugyanakkor tisztában van vele, ez nem lesz elég a későbbiekben.

"Felbőszít minket, hogy a Siófok így, a Siófok úgy" - kiesési helyosztók az NB I-ben

Feltöltve: 2013, június 2 - 09:44

Kora este eldől, a Lombard Pápa vagy a Siófok búcsúzik az első osztálytól az Eger mellett. Tóth Bálint, a Veszprém megyeiek mestere elmondta, kicsit felbőszítette őket, hogy mindenki a Balaton-partiak megmenekülését várja, a másik oldalon Horváth Károly azt hangsúlyozta, nincsen a saját kezükben a sorsuk - amennyiben a rivális győz, bentmarad. A diósgyőri Kovac Zoltán azt mondta, nem alszik a hazai szezonzáró előtt.

"Az újpesti játékosok 30 százaléka nem NB I-es szintű" - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, május 24 - 21:53

Kritikusan értékelte a Haladás elleni találkozót Marc Leliévre, az Újpest edzője, aki szerint csapata 30 százaléka nem NB I-es szintű. Artner Tamás úgy vélte, uralták a Megyeri úti találkozót. Horváth Károly semmit nem bízott a véletlenre, 24 játékossal érkezett Pápára, Kovács László pedig elismerte, adtak 60 percet a Siófoknak, utána pedig Fortuna is ellenük volt.

NB I: "Az edzők rettentően szégyellik magukat, reméljük, a csapat is" - értékelések

Feltöltve: 2013, május 11 - 21:19

Lőrincz Emil, a Pécs mestere szégyelli magát csapata Haladás ellen mutatott játéka miatt és reméli, ezzel a játékosok is így vannak. A másik oldalon Artner Tamás kalapot emelt 22 éves átlagéletkorú együttese előtt. Mészáros Ferenc szerint az Eger két hónapja is reménytelen volt, a pápai Kovács László amondó, nem szabad üvöltözni a futballistákkal, Horváth Ferenc pedig azzal viccelődött, ők sosem kapnak ki, maximum túl rövid egy meccs. Horváth Károly a férfiasságot hiányolta, Marco Rossi az utolsó tíz perc miatt azért bosszankodott az Újpest legyőzése után, Marc Leliévre pedig az egyéni hibákban látta a fiaskó okát.

"A Honvédon győzelmi kényszer lesz Újpesten" - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2013, május 11 - 10:25

A szombati élvonalbeli találkozókat megelőzően Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője hangsúlyozta, az Újpest elleni derbi ugyanolyan szerepet tölt be a csapat életében, mint a Fradi-meccs, az olasz szakember elmondta, sok vendégdrukkerre számít majd. Az Újpest megbízott vezetőedzője, Marc Leliévre pedig azért is számít nyílt meccsre, mert a Honvédon győzelmi kényszer van.

Újpest: 15 pontba került a furcsa "járvány"

Feltöltve: 2013, május 9 - 12:43

Az Újpest talán a szezon legjobb első félidejét produkálta az ETO ellen, a második játékrészre azonban újra szétesett, ahogy az idei bajnokságban már többször. A lilák eddig tíz olyan bajnoki mérkőzést játszottak, amikor a félidei álláshoz képest rosszabb eredményt értek el. Az Újpest gyenge második félidei teljesítményének köszönhetően már összesen 15 pontot szórt el. Marc Leliévre, az Újpest szakvezetője a csakfoci.hu-nak elmondta a probléma kapcsán, hogy az már az öltözőben is téma volt, a rosszabbul sikerült második félidőkhöz pedig a szervezettség és a koncentráció hiánya mellett a balszerencse is hozzájárult, az esetleges, a például Kovács Zoltán által is felvetett erőnlétbeli gondokat viszont nem is említette a belga tréner.

Moniz kritizált is, Szivics: "Nem lehet szórakozni" - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, május 5 - 22:24

Marc Leliévre szerint az Újpest egy pontot megérdemelt volna az ETO ellen. Pintér Attila úgy látta, hogy játékosai a második félidőben újra bebizonyították, erős csapatot alkotnak, és megérdemelnék azt, amit más nagyon sokan várnak tőlük. Ricardo Moniz, a magabiztos ferencvárosi győzelem ellenére a paksiakat dicsérte, míg Tomiszlav Szivics szerint az egyéni hibákat úgy lehet kiküszöbölni, ha pár játékos a kispadon pihen majd az elkövetkező hetekben.

A Fradi megint döntőt játszik - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2013, május 5 - 11:25

Ricardo Moniz szerint a Ferencváros és a Paks sok mindenben hasonlít egymásra. A Fradi edzője úgy véli, a kapu előtt kell javulniuk és akkor megnyerik a mérkőzést. Tomiszlav Szivics biztos benne, hogy csapata jól fog játszani a Ferencváros ellen, de azt nem tudja, ez mire lesz elég. Marc Leliévre, az Újpest mestere abban bízik, hogy az ETO ellen sokan szurkolnak majd nekik a helyszínen, míg Pintér Attila csapata nyerni megy a Szusza-stadionba.

Újpesti edzőkérdés: Meglepő fordulat állhat be

Feltöltve: 2013, május 2 - 11:09

Meglepő fordulat állhat be Újpesten az edzőkérdésben: Roderick Duchatelet szavai szerint akár arra is komoly esély van, hogy Marc Leliévre tartósan irányítsa a csapatot. Ettől függetlenül folynak az egyeztetések az esetleges edzőjelöltekkel, de a szűk közeljövőben aligha várható bejelentés ez ügyben. Duchatelet a csakfoci.hu-nak azt mondta, nem lenne szerencsés, ha az döntene Leliévre sorsáról, hogy van-e megfelelő végzettsége vagy nincs, az eredmény inkább befolyásolja majd az esetleges "kinevezését". A tulajdonos honlapunknak annyit mondott, a jövő szezonban az az elvárás, hogy az Újpest tartsa a lépést a mostani legtehetősebb klubokkal.

Garami a körömrágóknak üzent - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, április 30 - 20:31

Marc Leliévre, az Újpest vezetőedzője az MTK elleni 1-1 után úgy vélekedett, hogy igazságos a döntetlen, hiába kezdtek jól, a folytatásban feljöttek a vendégek. Garami József szerint, ha jobban összpontosítanak a támadóik, akár a három pontot is megszerezhették volna.

Újpest: Bruno Moraes idényének vége, cél a tabella első fele

Feltöltve: 2013, április 30 - 11:05

Kedd este sor kerül az OTP Bank Liga 20. fordulójának utolsó elhalasztott találkozójára is. Az MTK mestere, Garami József támadó szellemű Újpestre számít, de így is pont(ok)ban reménykedik a Megyeri úton. A lila-fehérek megbízott edzője, Marc Leliévre kijelentette, mindenképp szeretne győzelmet ünnepelni, hogy így ismét a tabella első felébe léphessen együttesével. A belga szakember azt is elmondta, újabb műtétje miatt már nem számíthat Bruno Moraesre az idényben.

Diósgyőrben nincs erőnlét, egyéni hiányosságok igen; "vicc kategória" - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, április 27 - 22:49

A Diósgyőr megbízott edzője, Kovac Zoltán hangsúlyozta az MTK elleni 2-0-a vereséget követően, hogy nem szeretne visszamutogatni, de a DVTK játékosainak nincs erőnléte, a 60. perctől csak vonszolták magukat. Garami József a stabil védekezésnek örült. Zsivóczky Gyula a vicc kategóriába sorolta, hogy csapata gólképtelen, ugyanakkor a túloldalon Marc Leliévre úgy fogalmazott, a Debrecen, vagy az ETO sem nyer mindig, néha, az Újpestnek is lehet nehéz napja.

8 sárga lapot kellett volna adni egy újpestinek - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, április 19 - 22:10

Garami József szerint nem lett volna szabad veszítenie az MTK-nak Siófokon, ahol a tréner érzése szerint jobban játszottak a vendéglátóknál. Horváth Károly is elismerte, hogy a siker ellenére nem tettek túl sokat a győzelemért. Marc Leliévrre kiemelte, hogy az Újpest úgy futballozott a találkozó elején, ahogy a nagy könyvben megvan írva, míg Lőrincz Emil amiatt dohogott, hogy az Újpest nem kapott piros lapot, véleménye szerint Vermes Krisztiánt többször is kiállíthatták volna.

Gomes a két pontot siratja és lesgólról beszél - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, április 14 - 22:02

Pintér Attila két ellentétes félidőt látott az ETO-Videoton (1-1) meccsen, ezért igazságosnak érzi a döntetlent. José Gomes, a fehérváriak mestere szerint az első félidő után már 2-0-ra kellett volna vezetniük és egyáltalán nem elégedett az egy ponttal. Horváth Ferenc, a Kecskemét szakvezetője úgy véli: csapata egy nagyon rossz első játékrészt produkált az Újpest ellen, és csak az öltözőben akart nyerni. Marc Leliévre szerint együttese jobban játszott, mint a legutóbbi győztes meccsen, most mégis kikapott.

Gomes: "Ha túlpörgünk, azt nem díjazza a bíró", az ETO-nak jókor jön a Vidi - beharangozó

Feltöltve: 2013, április 14 - 10:23

José Gomes, a Videoton edzője arról beszélt az ETO elleni találkozó kapcsán, hogy ugyan a szurkolóknak több, mint egy egyszerű bajnoki az ETO elleni meccs, de a játékosoknak ezt nem szabad ugyanígy gondolniuk. A győriek részéről Djordje Kamber azon a véleményen van, hogy jókor találkoznak a Vidivel. Marc Leliévre, az Újpest mestere támadó Kecskemétet vár, de a lilák sorozatban harmadik győzelmükre készülnek.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel