Brekk János

Korábbi edzője lett a Nyíregyháza új tulajdonosa

Feltöltve: 2016, május 10 - 17:08

Brekk János lett a Nyíregyháza Spartacus tulajdonosa. Révész Bálint továbbra is támogatja a csapatot, és a Szpari elnöke marad. Brekk korábban vezetőedzőként is segítette a nyírségieket.

Bombaerős lesz a Nyíregyháza NB III-as csapata

Feltöltve: 2015, június 24 - 15:55

Megkezdte a felkészülést a következő szezonra a Nyíregyháza Spartacus, amely az ismert okok miatt az NB III-ban indul.

"15 éve nem volt ilyen rend nálunk" - méltányossági kérelmet nyújt be a Szpari az MLSZ-hez

Feltöltve: 2015, május 27 - 14:57

Mint ismert, a Nyíregyháza Spartacus sem kapott másodfokon licencet, így jelen állás szerint nem indulhat el a következő NB I-es bajnokságban. A szabolcsi klubnál azonban nem hagyják annyiban a negatív döntést: méltányossági kérelmet nyújtanak be az MLSZ-hez, de ha az sem elég, jogi útra terelik az ügyet. Brekk János klubmenedzser szerint soha nem volt ekkora rend a Szparinál az elmúlt 15 évben, mint most van, Mátyus János vezetőedző pedig a játékosait sajnálja, akik a pályán mindent megtettek és kiharcolták a bennmaradást.

NB I: A Szpari jogászokat vet be, hogy ne kelljen ifistákkal kiállni

Feltöltve: 2015, február 17 - 12:58

A Nyíregyháza ma délután vezetőségi ülést tart, amelyen a klub tulajdonosai, vezetői és jogászai megvizsgálják, milyen lehetőségük lehet arra, hogy ne február 21-én kelljen lejátszaniuk a pálya használhatatlansága miatt tavaly decemberről elhalasztott Paks elleni idegenbeli bajnokit. Az MLSZ Versenyszabályzata szerint ugyanis csak abban az esetben szerepelhetnének az új szerzemények, ha a téli átigazolási szezont követően, vagyis február 23-a után kerülne sor a mérkőzésre.

NB II: Lemondott a Nyíregyháza edzője az elbukott rangadó után

Feltöltve: 2013, március 10 - 14:31

Mindössze két tavaszi fordulót követően lemondott posztjáról Brekk János, a Nyíregyháza vezetőedzője. A szakember szombaton 3-0-s vereséget szenvedett csapatával a Mezőkövesd elleni rangadón, hazai pályán, ezek után döntött a távozás mellett.

Belső védő és balbekk még kell a Nyíregyházának

Feltöltve: 2013, január 17 - 22:32

Nenad Durovic, Milan Nikolic és Nikon El Maestro már gyakorlatilag a Nyíregyháza játékosának tekinthető - mondta a csakfoci.hu-nak Brekk János klubmenedzser, aki arra is kitért, a védelem közepére és a bal oldalára még mindenképpen igazolnának.

NB II: Nem győzte meg az edzőt a próbázó, de "van benne fantázia"

Feltöltve: 2013, január 11 - 21:35

Az NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus klubmenedzsere, Brekk János kijelentette, szerb próbajátékosai jó képet mutattak, de még nem tudja kik fognak tavasszal is a tervek szerint 20 mezőnyjátékost számláló csapatában futballozni.

NB II: Vezetőedzőt és 3 játékost is elküldtek

Feltöltve: 2012, december 12 - 20:46

Értékelte a Spartacus vezetése az elmúlt szezont, és a keret átalakításáról döntött. Mivel a csapat az NB-I-et célozza meg, több poszton is lesz változás. Három játékos, és a vezetőedző is távozik a klubtól - írja a nyiregyhazaspartacus.hu.

Az egyik játékos becsapta, a másik sérülést színlelt - kemény szavak Nyíregyházán

Feltöltve: 2012, december 4 - 11:16

Igen kemény szavakkal illette csapatát szezonértékelésében Brekk János, a Ness Hungary NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza mestere. A tréner úgy fogalmazott, néhány általa az együtteshez hozott labdarúgó becsapta, és azt gyanítja, egyesek vélt vagy valós sérülésekkel egyszerűen kibújtak a mérkőzések alól.

"Az egyik legnagyobb meccsem volt" - mondja a Loki-verő edző

Feltöltve: 2012, november 22 - 19:35

A Magyar Kupában a Debrecent 3-2-re legyőző Nyíregyháza klubmenedzsere, Brekk János elmondta, pályafutása egyik legemlékezetesebb mérkőzésén van túl, amelyen sikerült elérniük előzetesen kitűzött céljukat.

NB II: "Ez nem úttörőtábor!" - belekényelmesedtek a profi háttérbe

Feltöltve: 2012, október 15 - 22:01

A klub honlapján kemény szavakkal bírálta játékosait Brekk János, a Nyíregyháza klubmenedzsere, aki úgy véli, néhány játékosa a profi körülmények hatására elkényelmesedett, épen ezért változtatásokat tervez.

Négy meccset kapott egy Vidi-játékos, egy edzőt is eltiltottak

Feltöltve: 2012, szeptember 11 - 16:00

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága szokásos heti ülésén a Ligakupa-meccsek és az NB II-es bajnokik után hozta meg fegyelmi döntéseit. Alvaro Brachi (Videoton) négy, Mohl Dávid kétmeccses eltiltást kapott kiállítását követően, de Brekk János, a Nyíregyháza edzője is ki kell, hogy hagyjon egy soron következő találkozót. A PMFC-nek egy, a Kaposvár felé késve fizetett átigazolási díj miatt kell büntetést befizetnie.

Lipcsei és Détári is diplomás lett - fotó!

Feltöltve: 2012, szeptember 4 - 19:30

Tizenhét szakember vette át kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában a Pro-licences edzői diplomáját. A végzettek között van hat korábbi válogatott labdarúgó, Détári Lajos, Horváth Ferenc, Mátyus János, Lipcsei Péter, Bódog Tamás és Vincze István, továbbá Bozsik Péter volt szövetségi kapitány, illetve Kenyeres Imre, a válogatott szakmai stábjának tagja.

Véber a verekedőkről: Csipet-csapat volt ahhoz képest, amivel már találkoztam

Feltöltve: 2012, augusztus 27 - 18:58

Véber György szomorú, hogy a nyíregyházi edző, Brekk János csak karba tett kézzel nézte az együttes szurkolóinak egy része által keltett botrányt. A mezőkövesdi szakember ugyanakkor a kovesdisport.hu-nak arról is beszélt, látott ő már hasonlót nagyobb léptékben is.

Megmenekül egy magyar focifellegvár a 24. órában

Feltöltve: 2012, február 2 - 17:46

Ahogy azt a pepsifoci.hu reggeli cikkében már jelezte, új, helyi vállalkozókból álló tulajdonosi kör veszi át a Nyíregyháza Spartacus FC NB II-es futballklub működtetését, amelyhez a város önkormányzata is támogatást biztosítana - jelentette be Kovács Ferenc polgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján. A megállapodást a hónap végén véglegesíthetik.

Megmenekülhet az NB II-es fellegvár - Nem a pénzen múlik az egyezség

Feltöltve: 2012, február 2 - 09:28

A pepsifoci.hu információi szerint megmenekülhet a nyíregyházi labdarúgás, új tulajdonos érkezése várható. Egy nyíregyházi nagyvállalat, a fuvarozásban érdekelt a Révész Csoport teheti rendbe a korábbi focifellegvárat. A leendő edző az a Brekk János lenne, aki korábban már volt a Szpari vezetőedzője, a szakember ugyanakkor elmondta, még nem történt meg a megegyezés, aminek elsősorban nem pénzügyi, hanem jogi akadályai lehetnek. Úgy tudjuk, már több kiszemelttel is felvette a kapcsolatot a Szpari, köztük Deme Imrével, vagy Pákolicz Dáviddal, de Pécsről és Debrecenből is jöhetnek többen.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel