Mészöly válthatja Pintért? - "Most nem akarok kapitány lenni"

Feltöltve: 2014, szeptember 9 - 11:36 Frissítve: 2014, szeptember 11 - 17:27

Mészöly Géza jelen pillanatban nem szeretne a felnőtt válogatott szövetségi kapitánya lenni. Az U19-es válogatottunk szövetségi edzője a DigiSport Reggeli Start című műsorában reagált a sportnapilap azon információjára, mely szerint ő válthatja Pintér Attilát. Mészöly bízik benne, hogy ő vezetheti a korosztályos csapatot a jövő évi világbajnokságon. Úgy érzi, tudja miben kell javulniuk.

Mészöly Géza, az U19-es válogatott szövetségi edzője a DigiSport Reggeli Start című műsorában beszélt a csapata és saját jövőjéről.

- Remélem, hogy maradhatunk csapatnál, a stábnak és a csapatban megvan az a tudása, hogy jól tudjunk szerepelni a jövő évi U20-as vb-n. A hazai Eb-szereplésünkkel természetesen nem lehetünk maradéktalanul elégedettek, mindenkiben nyomott hagyott az első két meccs. Abból a nehéz két mérkőzésből azonban talpra álltak a fiúk, ráléptek a férfivé válás útjára. Most az a feladatuk, hogy beverekedjék magukat a saját felnőtt csapatukba. Augusztus végén ott voltam az elnökségi ülésen, ahol kérdeztek az Eb-tapasztalatokról, vb-javaslatokról, majd arra kértek, hogy tegyek le egy bővebb írásos beszámolót a terveimről, erre a héten kerül sor.

A szövetségi edző elmondta, miben kell fejlődniük.

- Tisztában vagyunk vele, hogy kiegyensúlyozottabbnak kell lennünk, sokkal koncentráltabban kell játszanunk. Házigazdaként nem kellett selejteznünk, a felkészülési mérkőzéseken értelemszerűen nem volt nyomás a játékosokon, a tétmeccseken pedig ezt nem tudtuk elviselni, legalábbis az első két találkozón. A dobogós elvárások túlzóak voltak tőlünk, de ebből is tanultunk, szerényebben kell nyilatkozni. Remélem, hogy a világbajnokságon sokkal hatékonyabban tudunk majd játszani. Benne van a csapatban a tehetség, biztos vagyok benne, hogy az Eb-n szerzett tapasztalatokat fel tudjuk majd használni a világbajnokságon.

Mészöly beszélt a „nagy” válogatott kudarcáról is, valamint reagált a sportnapilap azon információjára, hogy ő válthatja Pintér Attila szövetségi kapitányt.

- 15 perccel a vége előtt vezettünk, a kezünkben volt a meccs, ilyenkor a védőknek kőkeményen oda kell állni a támadókra, ilyenkor már nem lehet két gólt kapni. Két éve dolgozom a csapatommal, őket kiválóan ismerem, a vb-re jól fel tudnám őket készíteni, ezt szeretném most végigcsinálni. (Fotó: origo.hu)

Akciós focicipők széles választékban - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON