Dárdai Pál megkapta a pro licencet - fotó

Feltöltve: 2015, május 14 - 20:07 Frissítve: 2015, május 14 - 20:51

Újabb 12 magyar edző vehette át pro licences diplomáját, köztük Dárdai Pál, a magyar válogatott szövetségi kapitánya és egyik segítője, Sallói István.

Az mlsz.hu beszámolója szerint Telkiben vehette át diplomáját a 12 frissen végzett pro licences szakember Vági Mártontól, az MLSZ főtitkárától és Berzi Sándor alelnöktől.

A végzettek névsora a következő: Dárdai Pál, Dobos Barna, Feczkó Tamás, Fórián Zsolt, Korolovszky György, Liszkay Dezső, Nikandish Hossein, Pacsi Bálint, Romanek János, Sallói István, Sárai György, Tóth Csaba.

– Rengeteget tanultunk, Szalai László és stábja nagyon sok friss anyagot hozott és mutatott be nekünk – mondta az átadón Dárdai Pál, aki a délelőtt 10 órakor kezdődő ünnepséget követően azonnal repülőre ült, és délután 15.30-tól már a Hertha játékosainak tartott edzést Berlinben. – Rengeteg gondolatébresztő foglalkozásunk volt, nekem sok mindenben segítettek a tanfolyamon tanultak munkám során. Örültem neki, hogy itt lehettem, és annak is, hogy egy nagyon jó csapattal együtt végezhettem el sikeresen a kurzust. Természetesen a képesítés is fontos, enélkül nem lehet dolgozni a profi világban, én azért lehettem edző Berlinben, mert tagja voltam a tanfolyamnak.

– Nagy élmény volt ez a másfél év együtt, nagyon értékes embereket ismerhettem meg – fogalmazott Sallói István, az A-válogatott stábtagja. – Nagyszerű előadásokat hallottunk, a legérdekesebb a két külföldi túránk volt: Berlinben a Hertha BSC képzését, akadémiai rendszerét ismertük meg, Nyonban pedig világsztárokkal dolgozhattunk együtt. Nagy élmény volt, örülök, hogy itt lehettem – tette hozzá.


(Fotó: mlsz.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON