Kik voltak a válogatott legjobbjai a finnek ellen? - osztályozd őket!

Feltöltve: 2015, június 14 - 14:09 Frissítve: 2015, június 14 - 16:45

Kik voltak a magyar válogatott legjobb játékosai a Finnország elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen, illetve kik azok, akik kevésbé nyújtottak jó teljesítményt? Ezekre a kérdésekre keressük a választ az alábbi cikkünkben, amelyben egyenként értékelhetik az olvasók az egyes labdarúgóknak a szombati esti mérkőzésen nyújtott teljesítményét. Hányasra értékeled Stiebert, Gerát, Dzsudzsákot vagy éppen Szalait? Osztályozz Te is!

Sikeres Európa-bajnoki selejtezőn van túl a magyar válogatott, Dárdai Pál csapata Stieber Zoltán találatával 1-0-ra legyőzte Finnországot. A mieink ezzel rendkívül fontos három pontot szereztek, most pedig arra adunk lehetőséget, hogy az olvasók értékeljék a nemzeti együttes játékosainak Helsinkiben nyújtott teljesítményét.

Minden játékost 1-től 5-ig terjedő skálán lehet pontozni (értelemszerűen az 5-ös a legjobb), és arra vagyunk kíváncsiak, miként láttátok az egyes labdarúgók produkcióját a finnek ellen. Azokat a játékosokat lehet érdemjeggyel "jutalmazni", akik bizonyítási lehetőséget kaptak Dárdai Páltól szombaton.

Értékeléseiteket 24 órán át várjuk, az eredményeket ezt követően, hétfő délután tesszük közzé!EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON