Ezeket a huligánokat keresi a magyar rendőrség - fotók

Feltöltve: 2015, szeptember 8 - 11:27 Frissítve: 2015, szeptember 8 - 11:33

A Budapesti Rendőr Főkapitányság a lakosság segítségét kéri több keresett, a magyar-román Eb-selejtező előestéjén Budapest belvárosában randalírozó huligán felkutatásában. Fotókat is közzétett a police.hu.

A police.hu közleménye és fotói:

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya 01000/2110/2015. bűnügyi számon eljárást indított csoportosan, a köznyugalmat súlyosan megzavarva, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy körülbelül 120 főből álló társaság 2015. szeptember 3-án 23 óra 45 perc és 2015. szeptember 4-én 0 óra 15 perc közötti időben a Budapest V., Erzsébet téren, a József Attila utcához közel, valamint a Deák téri 47-49-es villamosmegálló közelében, és a Deák tér és Bárczy István utca kereszteződésében pirotechnikai eszközöket használva, hanghatásokat kiváltva, hangos ritmusokat zengve, az ott parkoló gépjárműveket, valamint a közterületi padokat, székeket megrongálták.

A társaság többsége piros-fehér-zöld színű, valamint piros-fekete színű, vagy sötét kámzsával arcát eltakarta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya kéri, hogy aki a képeken szereplő személyekkel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy őket felismeri, munkaidőben hívja a 06-1-443-5000/32-380-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöldszámon (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén" - írja a rendőrségi portál.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON