Storck a Haladásnál járt - több játékos is érdekelte

Feltöltve: 2015, szeptember 29 - 19:31 Frissítve: 2015, szeptember 29 - 19:31

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck a Haladás együttesénél járt, ahol Mészöly Géza társaságában megtekintette a szombathelyiek edzését, és több játékos után is érdeklődött a magyar trénernél.

Kedd délelőtt a Haladás edzésén vendégeskedett a magyar válogatott német szövetségi kapitánya, Bernd Storck. A tréner a szombathelyiek vezetőedzőjének, Mészöly Gézának a társaságában nézte végig a csapat gyakorlását, amely alatt több játékosról is tájékoztatást kért a magyar szakembertől.

- Kellemesen elbeszélgettem a kapitánnyal, nagyon szimpatikus embert ismertem meg Storckban. Debrecenben és Felcsúton személyesen is látta a Haladást, elismerően beszélt a csapatról, és arról is, hogy felvállaljuk a támadójátékot is. Elsősorban a válogatott keretbe behívott játékosainkról, különösen Predrag Bosnjakról faggatott. Természetesen Király Gábor is szóba került, de őt jól ismeri Storck. De kíváncsi volt a korosztályos válogatottakra, így Németh Márióra és Petró Balázsra is. Ami Bosnjakot illeti, jeleztem Storcknak, hogy amikor behívta a románok és az északírek ellen keretbe, az azt követő békéscsabai meccsen milyen remekül játszott. Ebből is látszik, a Haladás-játékosok számára valóban megtiszeltetés a válogatottság. Megállapodtunk a kapitánnyal, hogy kölcsönösen segítjük egymást munkáját, hétfőn találkozunk a válogatott német fitneszedzőjével, aki a nemzeti tizenegynél is használt, különböző mérési módszereket ad át számunkra - mondta el Mészöly a haladas.hu-nak. (Fotó: haladas.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON