Veszély: Kulcsemberek sora izgulhat a visszavágó miatt

Feltöltve: 2015, november 11 - 10:04 Frissítve: 2015, november 11 - 11:29

Négy játékosunknak is úgy kell pályára lépnie a norvégok elleni pótselejtezőn, hogy nem kaphatnak sárga lapot, amennyiben a visszavágón is szeretnének játszani. Kulcsemberek vannak "veszélyben" emiatt az idegenbeli mérkőzésen. Mint ismert, Juhász Roland hasonló okok miatt hagyja ki az első selejtezőt.

A magyar válogatott csütörtökön idegenben lép először pályára Norvégia ellen, a pótselejtezőn. Az biztos, hogy Juhász Rolandra nem számíthat a kapitány, hiszen a védőnek három sárga lap miatt automatikusan ki kell hagynia egy mérkőzést (a szabály értelmében az első eltiltás a harmadik lapnál jön, az ötödiknél pedig az újabb).

Akad viszont további négy kulcsember, akinek ilyen okok miatt veszélyben van a játéka a visszavágón: jelenleg Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs, Németh Krisztián és Elek Ákos is egy sárgára van az eltiltástól, úgyhogy nekik a többieknél is fegyelmezettebben kell teljesíteniük csütörtökön, ha a vasárnapi, mindent eldöntő visszavágón is játszani szeretnének. (Fotó: MTI)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON