Bernd Storck: "Én most magyar vagyok" - a kapitány rövid értékelése

Feltöltve: 2015, november 15 - 23:57 Frissítve: 2015, november 16 - 01:49

Bernd Storck rögtön a norvégok elleni, 2-1-re megnyert pótselejtező és az Eb-re jutást követően adott rövid értékelést. A megbízott szövetségi kapitány magyarnak érzi magát, köszönetet mondott Csányi Sándornak, Dárdai Pálnak és mindenkinek, aki a válogatott mellett dolgozott a selejtezők során, miközben megdicsérte játékosait, akik szerinte (is) fantasztikusan játszottak.

Bernd Storck az M4-nek értékelt rögtön a mérkőzést követően, érthetően és láthatóan elégedetten.

- Először is gratulálok a csapatnak, amely az egész selejtezősorozat során fantasztikusan játszott. Elképesztő, hogy ennyi év után kijutott a csapat egy nagy tornára. Óriási siker ez a egész országnak. Én most magyar vagyok, tudja, ugye? Ha nyerünk, ha veszítünk. Szerintem sokkal agresszívabb és kreatívabb volt a csapat, mint a norvég. Nagyon jó felkészülésen vagyunk túl, mindenkinek ismertük az erőállapotát, tudtuk, hogyan kezeljük egyenként a játékosokat. Láthattuk, hogy mindenki fantasztikus volt. Most először ünnepelünk, majd lejövünk a földre és meglátjuk, mi lesz. Nem gondolok saját magamra, köszönöm a szövetségnek és Csányi úrnak, hogy itt lehetek, hogy segíthetek a magyar futball fejlődésében. Andy Möller nagyon jó hangulatot alakított ki, de ugyanígy köszönöm Dárdai Pálnak, Szabics Imrének és Sallói Istvánnak is, mi így, együtt vagyunk egy nagy csapat!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON