Dzsudzsák: Megvertük ezt a "hulladék csapatot” - így üzent a megmondóembereknek

Feltöltve: 2015, november 16 - 10:11 Frissítve: 2015, november 16 - 14:22

Dzsudzsák Balázs örömmel, megkönnyebbüléssel és elégtételt is érezve értékelte, ahogy a magyar válogatott Norvégia másodszori legyőzésével, 43 év után kvalifikálta magát a 2016-os Európa-bajnokságra vasárnap. A nemzeti csapat kapitánya emlékezetes nyilatkozatában a "tapsikoló" norvégokat is megfricskázta, köszönetet mondott a szurkolóknak, akinek a segítéségével szerinte az Eb-n is lehet keresnivalónk, miközben odapörkölt a "megmondóknak" is a szélső, akik szerinte lebecsmérlően szóltak korábban a válogatottról és a szerintük "hulladék" selejtezőcsoportunk 3. helyéről is.

Dzsudzsák Balázs csapatkapitány lefújás utáni értékelése az M4-en hangzott el.

- Most már kezdek megnyugodni, de nem tagadom, az érzés végig bennem volt a meccs alatt, majd a végén az örömkönnyek. 1986-ban születtem, tényleg elmondhatatlan, nem is tudjuk még mi az igazán, amit véghezvittünk, vagy ami előttünk áll. Tudjuk viszont, mi van mögöttünk, tényleg mindig az utolsó másodperceken múlt, vagy valami mindig közbejött, tényleg jó ezekről már úgy beszélni, hogy tényleg, egy este alatt minden összejött. Így lett ez megírva. Amikor megtörtént a sorsolás, akkor mondtam, hogy a fentiek úgy akarták, hogy a magyar válogatottnak megadták a fentiek, a sors, hogy végre, hazai pályán ünnepelhessen, és az országnak ez egy hatalmas lehetőség. Örülök, hogy ennek a csapatnak a része, a kapitánya lehetek, és ennek az országnak nagyon nagy örömet tudtunk okozni. Nem otthon ülünk majd és tévézünk, hanem ott leszünk az Eb-n! És ilyen közönséggel miért ne lenne bárki ellen esélyünk? A norvégok már megvertek minket oda-vissza, most tapsikoltak, hogy minket kaptak…a mai nap fantasztikus volt, persze Király Gabinak is volt 1-2 bravúrja, majdnemhogy 100 százalékosan játszottunk. Óriási, csattanós válasz ez az egész, és most nem akarok belemenni, nem én akarok lenni a megmondóember, de remélem, hogy nem attól lesz hangos minden, hogy ez megint le volt zsírozva, hogy ezt a "hulladék csapatot" mindenki meg tudta volna verni, mint ahogy kaptuk a visszhangot, hogy ebben a "hulladék csoportban" harmadikok lettünk. Egy olyan "hulladék csapatot" vertünk meg, aki a saját csoportjában erősebb válogatottakat is megfogott, ennél nagyobb és csattanósabb választ nem is adhattunk a pályán! Ez egy őszinte csapat, itt mindenki meghal a másikért! - tette hozzá. (Fotó: Sas Gábor)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON