"Vagy 100 fejpárbajt nyertem, ez életem gólja" - örömszavak a magyar hősöktől

Feltöltve: 2015, november 16 - 11:54 Frissítve: 2015, november 16 - 13:37

A norvégok hazai 2-1-es legyőzése után a magyar válogatott tagjai óriási ünneplésbe kezdtek előbb a pályán, majd pedig az öltözőben. Az újságírók azonban nem tágítottak a mixed zónából, minden kilépő játékost óriási üdvrivalgás fogadott. Németh Krisztián még mindig nem hiszi el, hogy kijutottunk az Eb-re, Guzmics Richárdnak elment a hangja, Lovrencsics Gergő feláldozta magát, Priskin Tamás pedig pályafutása gólját lőtte. Nyilatkozatok.

Németh Krisztián: - Nagyon büszke vagyok a srácokra, végig tartottuk azt a taktikát, amit megbeszéltünk. Sokat készültünk fejben is a meccsre, rengeteg munka van ebben a két mérkőzésben. Pali nagyon jó alapot tett le, a mester pedig továbbvitte, nagyon jól nyúlt a csapathoz, bejöttek a változtatásai. Most is úgy éreztem, hogy próbálkoznak ugyan a norvégok, de nem éreztem, hogy veszélyben lenne a kijutásunk. Még nem fogtam fel, hogy mi történt velünk, biztos kell egy-két nap, mire elhiszem, hogy ott vagyunk. Mindenképp megnézem a meccset a tévében, kíváncsi vagyok Priska „kis” góljára.

Guzmics Richárd: - Nincs hangom, próbáltam irányítani a társakat, aztán az ünneplés is hangos volt. Sok fejpárbajt sikerült a két meccsen megnyernem, talán százat, á nem, csak viccelek, de tényleg sokat. Jól lezártuk a területeket, csúsztunk másztunk azért, hogy a magyar szurkolóknak óriási örömet szerezzünk, ez sikerült. Lang Ádámmal jól teljesítettünk az első mérkőzésen, a szakmai stáb úgy gondolta, hogy nem bontja meg a védelmet a visszavágóra, ez bejött. A második gólnál ott voltam a védővel, próbáltam befejelni, nem is tudom, hogy róla vagy rólam ment be, majd vissza kell nézni. Ismertük a norvég támadókat, azt kaptuk, amit vártunk, erőltették a párharcokat, fejpárbajokat, de erre remekül felkészültünk. Volt bennünk dac, amiért leírtak minket, de csattanós választ adtunk nekik.

Priskin Tamás: - Voltak fontos góljaim, de ez most már a legfontosabb. A nagypapámnak és Fülöp Marcinak ajánlom. A gólom előtt Kádár Tomitól kaptam egy jó labdát visszahúztam és kilőttem a bal felsőt. Nagyon fontos volt, hogy megszerezzük a vezetést. Labdabirtoklásban jobbak voltak, de helyzetük nem volt. Egem nem lepett meg, hogy kezdő voltam, a csütörtöki meccs után úgy készültem, hogy játszani fogok. Nagy boldogság, hogy ezt góllal háláltam meg.

Lovrencsics Gergő: - Olyan volt, mint a Fiorentina ellen meccsünk, csak most a másik oldalon játszottam. Jó húzás volt, hogy Balázsi játszott a jobb oldalon, én meg a másikon. Ezúttal többet kellett védekeznem, mivel veszélyesek voltak az oldalamon, így Bazsit tehermentesítettem, többet foglalkozhatott a támadásokkal. Kihasználtuk a hibáikat, tudtuk, hogy a szélső védőik lassúak, ebből született az első gólunk. Jól sült el a stábcsere, pedig sokan furcsálltuk. Jó döntést hozott a mester, csakúgy mint kint, amikor Kleinheislert berakta és most is, hogy változtatott pár poszton. Úgy mentünk be a szünetbe, hogy az legyen a fejekben, 0-0 az állás. 2-0- után kicsit megnyugodtunk, ezért kaptunk gólt, ilyenkor is 100 százalékosan kell koncentrálni. Már kezd eljutni a tudatomig, hogy ott leszünk az Európa-bajnokságon, de teljesen majd akkor hiszem el, ha visszamegyek Poznanba és gratulálnak a társak. (Fotó: Sas Gábor)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON