"Gerzson megjegyezte: ha rosszul játszom, a szeme elé se kerüljek"

Feltöltve: 2015, november 17 - 18:26 Frissítve: 2015, november 17 - 18:41

Nagy Ádám szerint a bulizásban kell még „felnőnie” válogatott társai mellé, akik közül ferencvárosi csapattársa, Gera Zoltán is zrikálta a Norvégia elleni pótselejtező előtt az ismét remekül futballozó fiatal középpályást, aki sportszerűen gratulált a norvégoknak, elmondta, hogy a nagy csata hevében is frissnek érezte magát, és „aggódott” egy sort amiatt, hogy vajon az északiak hoztak-e magukkal pezsgőt…

Nagy Ádám fiatal kora ellenére kiemelkedő és érett játékot produkált a norvégok elleni visszavágón is. A Ferencváros 20 éves középpályása így értékelt a meccs után:

- Gerzson (Gera Zoltán – a szerk.) viccesen megjegyezte, hogyha rosszul játszom, a szeme elé se kerüljek. Volt bennem drukk, de szerencsére ez nem látszott nagyon. Frissnek érzem magam, ami annak köszönhető, hogy az edzésterv profin volt felépítve. A többiek azt mondták, hogy akkor lépek egy szintet, ha bulizásban is felzárkózom melléjük. A norvég szakemberek lenéztek minket, nem tudom, miért. Remélem, nem hoztak magukkal behűtött pezsgőket, ha igen, akkor átadhatták volna nekünk, vagy megromlik... Gratulálok azért nekik is, mivel kitették a szívüket-lelküket a pályán. A playoff ilyen, az egyik csapat a mennybe megy, a másik a pokolba, mi a mennyekben érezzük magunkat. Szeretném megköszönni a szurkolóknak a támogatásukat!

A nyári U20-as vb-t is megjárt futballista a FradiMédiának is beszélt a történelmi sikerről.

- Örülök, hogy nem úgy kezdted, hogy „mit érzel most?”, mert eddig mindenki ezt kérdezte, és szerintem ez a leghülyébb kérdés, hiszen hihetetlenül boldog vagyok, és ezt az egész csapat nevében mondhatom. Talán a Magyar Kupa-győzelem után volt ilyen szintű ünneplés, nagyon örülök, hogy a részese lehetek. (Fotó: Sas Gabor Photo)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON