"Gyógysorsolás?" - a magyar sportsajtó reakciója a tegnap Eb-sorsolásra

Feltöltve: 2015, december 13 - 13:09 Frissítve: 2015, december 14 - 00:26

A nagyobb sportoldalak, illetve néhány jelentősebb internetes oldal sportrovata alapján összegyűjtöttük, hogy a magyar sportsajtó mit szól a tegnapi sorsoláshoz. A többség örül, de óvatosan.

A legtöbb lap örül, de csak visszafogottan. A legérdekesebb kifejezést talán a nol.hu oldalon olvasható, ők "gyógysorsolást említenek, hiszen egyik csapat sem a legjobb a saját kosarában. Felhívják viszont a figyelmet arra, hogy mindhárom ellenfelünk csoportelsőként jutott ki.

Az mno.hu Bernd Storck szövetségi kapitányt idézi.

Az origo.hu szerint "Nem jártunk rosszul, de ez azért kemény lesz". Az oldal a jóval több nemzetközi tapasztalatot emeli ki, mint fő előny a többi válogatott esetébe.

Az index.hu szerint nem is kerülhettünk volna jobb helyre, bármelyik másik csoport jóval nehezebb lenne.

A sportoldalak talán még óvatosabbak, de kitérnek arra, hogy lehetne nehezebb a sorsolás. Az nso.hu szerint nem halálcsoport a miénk, de felteszik a kérdést, hogy mennyire erős.

Szintén kérdés formájában értékel az nb1.hu, a kérdésük, hogy könnyű-e a csoport? A cikkben a játékosok értékelését olvashatjuk.

A rangado.hu szerint Fortuna mellénk állt a sorsoláskor, az oldal az izlandi kapitánytól idéz.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON