A horvát kapitány: "Magyarország ebben fényévekkel előttünk jár"

Feltöltve: 2016, március 22 - 11:39 Frissítve: 2016, március 22 - 14:29

Megfelelő minőségű ellenfeleknek tartja a magyar és az izraeli válogatottat is Horvátország szövetségi kapitánya, Ante Cacic, sőt, a szakember szerint a magyar labdarúgás egy dologban fényévekkel jár a horvát előtt. Cacic az Európa-bajnokságig nem kísérleteik, ezúttal sem hívott be újoncot a keretbe, és az is kiderült, milyen mezben játszik majd ellenünk Európa egyik legerősebb csapata.

Mint ismeretes, a horvát válogatott lesz a magyar nemzeti csapat első 2016-os ellenfele, déli szomszédunk szombaton vendégeskedik majd felkészülési mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában.

A horvát szövetségi kapitány, Ante Cacic sajtótájékoztatón egy arra vonatkozó kérdést is kapott, hogy szerinte elég erős ellenfeleket választottak-e a nyári Európa-bajnokság előtt, amikor Magyarország, Izrael és Irán (a közel-keletiekkel szerdán találkoznak majd Eszéken, Iránnal pedig májusban, Koprivnicában) mellett tették le a voksukat.

Így válaszolt a szakember:

- Magyarország ugyancsak Eb-résztvevő, hosszú idő után jutott ki egy nagy tornára, ráadásul rengeteget fektettek be náluk a labdarúgásba. Őszintén szólva, ami a körülményeket illeti, sajnos fényévekkel előttünk járnak. Izrael pedig minden bizonnyal nagy motivációval lép majd pályára ellenünk Eszéken. Ezeket a találkozókat nagyon komolyan kell vennünk – tette hozzá.

Cacic sajtótájékoztatóján bemutatták a horvát válogatott új mezeit is. Budapesten a kék, idegenben viselt szerelésben lép majd pályára ellenfelünk.


(Fotó: hns-cff.hr)

Akció: Csoportos utazás az Eb-re, belépővel és tengerparti nyaralással

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON