Nikolics: "Az a célunk, hogy egy kis csodát tegyünk az Eb-n"

Feltöltve: 2016, május 19 - 17:43 Frissítve: 2016, május 19 - 17:43

Nikolics Nemanja mentálisan rendben van, fizikálisan kicsit elfáradt az idei szezonban, amelyben mindent megnyert Lengyelországban.

Nyerj VVIP belépőt a foci válogatott búcsúkoncertjére! » »

Nikolics Nemanja a telki edzőtáborban beszélt a válogatott előtt álló feladatokról és az esélyekről.

- Keményen edzettem a klubomban, nem maradtam le a többiekhez képest, jó állapotban vagyok. Jó a hangulat, már csak Priska és Stieber Zoli hiányzik. Az első évem nagyon jól sikerült Lengyelországban, mindent megnyertünk, boldog vagyok. Számomra a csapat a legfontosabb, a válogatottban is azon leszek, hogy gólokkal segítsem a mieinket. Az a célom, hogy kezdőbe kerüljek. Mindenki várja már az Eb-t, én is, pedig több mint 50 meccset játszottam idén, fizikálisan elfáradtam, de mentálisan friss vagyok, feldob, hogy Eb-re készülhetek. Az a célunk az, hogy egy kis csodát tegyünk. Nem szabad terhet rakni a csapatra, élvezni kell az Eb-t. (Fotó: Sas Gábor)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON