Így látta a meccset a csúcsot döntő Király

Feltöltve: 2016, május 20 - 21:49 Frissítve: 2016, május 21 - 14:15

Király Gábor a mai, Elefántcsontpart elleni mérkőzésen lépett pályára 102. alkalommal a válogatottban, ezzel már egyedüliként ő tartja a csúcsot. A meccs után értékelte a látottakat.

Ott leszel az Eb magyar meccsein? Itt vannak a legolcsóbb szállások! » »

- Rengeteget dolgozott a társaság, követtük az edző utasításait, azért lehetett látni, hogy elfáradtunk ezen a mérkőzésen, de nagyon szervezettek voltunk. A srácok mindent beleadtak, megyünk tovább a munkával.

Hogyan készültetek erre a mérkőzésre? Mégiscsak az Afrika-bajnokról van szó, fizikálisan láthatóan nagyon erős csapat volt.

- Mi az Eb-re készülünk, és nem erre a mérkőzésre készültünk, ez a meccs egy kicsi állomása volt a felkészülésünknek, egy kis visszajelzés az edzőnek, hogy milyen állapotban van a csapat. Megyünk tovább, a cél az Eb-n való stabil szereplés. Egy alapozó két héten vagyunk túl, a dinamika és a gyorsaság ezután fog jönni.

Mi az, ami jó volt ezen a meccsen, ami az Eb-n is majd jó lehet?

- Az edzőtől kell megkérdezni, hogy szakmailag mit akart látni a mérkőzésen. Azt gondolom, hogy mindenki maximálisan odatette magát.

A kapuból hogy láttad a csapat védekezését?

- Fegyelmezettek voltak a srácok, próbálták az edzői kérést megvalósítani, ez hellyel-közzel sikerült. Ott voltunk az ellenfél kapuja előtt többször is, de nem sikerült gólt szerezni.

Mit jelent számodra, hogy most rekorder vagy a magyar futballban?

- Ebben a szituációban egy feladat van, és nem érünk rá számolgatni, én legalábbis nem. Büszke vagyok rá, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek.

Mi számítana jó és stabil szereplésnek az Eb-n?
- Ha a feladatunkat maximálisan ellátjuk, akkor elégedettek lehetünk. Az, hogy ez milyen eredménnyel párosul, az a mérkőzéseken fog eldőlni. Az edzői utasításokat kell végrehajtani, ha úgy jövünk le a pályáról, hogy mindent megtettünk, akkor elégedettek lehetünk. (Fotó: MLSZ)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON