Sakkban tartottuk az ellenfelet, de voltak gyengeségeink is - ezt írja a válogatottról a világsajtó

Feltöltve: 2016, május 21 - 13:02 Frissítve: 2016, május 21 - 14:26

Viszonylag szűkszavúan írnak a tegnapi Magyarország - Elefántcsontpart felkészülési mérkőzésről a nemzetközi sajtóban, de a nagyobb lapok és a csoportellenfeleink sajtója beszámolt a meccsről. Szinte mindenhol külön említést tesznek a csúcsdöntő Király Gáborról.

Ott leszel az Eb magyar meccsein? Itt vannak a legolcsóbb szállások! » »

Afrika

Az afrik-foot.com nagyobb terjedelemben is ír a találkozóról, természetesen az elefántcsontparti válogatottra kihegyezve az írást. Az első félidőt kiábrándítónak nevezi a cikk, hozzáteszik, ebben a játékrészben jobb volt a magyar csapat, veszélyesebben játszottunk. A második félidőt már jobbnak értékelik, de alapvetően negatívan írnak az afrikai csapat teljesítményéről.

Franciaország

A francia nyelvű sajtó is foglalkozik az eseménnyel, nem csak az afrikai országban. A legtöbben csak röviden beszámolnak az eredményről, de voltak, akik bővebben is írtak a meccsről. A football.fr szerint sakkban tartottuk az Afrika-bajnokot, de ahogy gól, úgy győztes sem született.

Ausztria

Csoportellenfeleink közül a szomszédos országban foglalkoznak a legtöbbet a meccsel. A legtöbb orgánum idézi a magyar szövetségi kapitányt, és megemlítik Király Gábor rekordját. A nachrichten.at szerint jól játszott a magyar csapat, de voltak gyengeségei is. Kiemelik, hogy Elefántcsontpart nem a legjobb összeállításában, és nem teljes erőbedobással küzdött.

Izland

Az északi országban kevés szó esik a találkozóról, a visir.is és fótbolti.net egyaránt az erős kezdésre hívja fel a figyelmet, és úgy értékelik, a magyar válogatott volt a jobb. Király Gáborról is szót ejtenek.

Portugália

Az ellenfelek közül itt foglalkoznak a legkevesebbet a meccsel, csak rövid összefoglalók olvashatóak, illetve Király Gábor rekordja, kommentárok nem. (Fotó: Sas Gábor)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON