Szurkolók bukkantak fel a magyar válogatott edzésén

Feltöltve: 2016, május 27 - 08:21 Frissítve: 2016, május 27 - 08:23

Regenerálódás után nyilvános és kemény edzés, majd a játékosok megtudhatták, pontosan milyen szabályváltozások várnak rájuk a nyári Európa-bajokságon - így telt a magyar válogatott csütörtöki napja Ausztriában.

Ha ott leszel az EB-n, ezt olvasd el - fontos infók a szurkolóknak! » »

Csütörtökön délelőtt még a regenerálódásé volt a főszerep a válogatott ausztriai edzőtáborában, délután viszont másfél órás, kemény edzést tartott a kerettagoknak a szakmai stáb.

A csapat edzőpályájánál nagyobb létszámban jelentek meg magyar szurkolók, és bár alapvetően minden edzés zárt kapus, a szakmai stáb kivételesen - egyszeri alkalommal - úgy döntött, hogy a szurkolók nagy számára való tekintettel publikussá teszi a gyakorlást, így a magyar drukkerek végignézhették a tréninget. A szurkolók elégedetten nyugtázták a látottakat, egyikük az edzés közben meg is jegyezte: "a legjobban az tetszik, ahogy űzik-hajtják egymást a játékosok" - számolt be az mlsz.hu.

Ahogy arról beszámoltunk, átmenetileg egy fővel csökkent a keret létszáma, Gera Zoltán orvosi vizsgálatokra hazautazott, de remélhetőleg néhány nap után ismét csatlakozhat a többiekhez.

A csapat csütörtöki programjában egy játékvezetői tájékoztató is szerepelt: Dagmar Damkova, az UEFA játékvezetői bizottságának tagja azokról az új szabályváltozásokról tartott előadást, melyeket az Eb során vezetnek be. Az előadás végén a labdarúgók is feltehették kérdéseiket, így néhány olyan esetet jó előre tisztázhattak az UEFA-delegált segítségével, melyek megítélése vitás lehet az kontinenstornán. (Fotó: mlsz.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON