Storck: "Jó úton járunk, de még nem dőlhetünk hátra"

Feltöltve: 2016, május 28 - 18:36 Frissítve: 2016, május 30 - 17:04

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck elégedett az ausztriai edzőtáborral és az ott elvégzett munkával. A német szakember azonban amondó, a csapat még "nem dőlhet hátra", ugyanis vár rájuk még egy fontos mérkőzés Németország ellen, mielőtt elutaznának az Európa-bajnokságra. Mindeközben Gera Zoltán meggyógyult és visszatért a társakhoz.

"Sokat edzettünk, a fizikai és a taktikai elemeket is gyakoroltuk, támadásban és védekezésben is remekül dolgoztak a játékosok - nyilatkozta Bernd Storck az M4 Sportnak. - Az elején az időjárás nem kedvezett, de most már az is megjavult. Ma még volt egy zárómeccsünk egymás között, kétszer harminc percet játszottunk, egy-két dolgon még változtattunk."

A német szakember a helyszínnel és a feltételekkel is elégedett. "Minden jó itt, klassz a szállásunk, a speedcourt eszközt is elhoztuk magunkkal, egyénileg is tudnak a srácok dolgozni, jól érezzük magunkat Ausztriában. A gyönyörű természetben fel sem tűnik, hogy mennyit dolgozunk. Ha sokat edzel, mindennek klappolnia kell, és a remek pálya is hozzájárul ahhoz, hogy a fejekben is minden rendben legyen, pozitív hozzáállás kell a munkához."

Storck hozzátette, sok munka van még hátra, de jó úton jár a csapat. "Két csoportra osztanám a csapatot, az itthon játszók hamarabb kezdtek, a külföldön játszók pedig próbálják behozni a lemaradást. Még nem dőlhetünk hátra, előttünk van a németek elleni meccs is, az értékeink egyre jobban kidomborodnak, elégedettek lehetünk."

Hír még a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy a korábban betegség miatt hazautazó Gera Zoltán újra visszatért a társakhoz. (Fotó: mlsz.hu)


EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON