Storck: "Készen állunk!" - elindult a magyar válogatott az Eb-re

Feltöltve: 2016, június 7 - 09:56 Frissítve: 2016, június 7 - 12:53

A magyar válogatott kedden délelőtt elindult Franciaországba, hogy 44 év után ismét Európa-bajnokságon vegyen részt. A Bernd Storck vezette stáb és a játékosok 10 órától, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren vettek búcsút egy sajtótájékoztató keretében. A csakfoci.hu az alábbiakban az ott elhangzottakról számol be, de az indulás pillanatait is végigkísértük.

Bernd Storck és csapata kedden elutazik Franciaországba, ahol Ausztriával, Izlanddal és Portugáliával is összecsap majd az Európa-bajnokság csoportküzdelmei során.

A csapat a Liszt Ferenc reptéren sajtótájékoztatót is tartott 10 órától, az ezen elhangzottakról a csakfoci.hu az alábbiakban számol be.


09:45: A szurkolók már a helyszínen várakoztak:

Bernd Storck szövetségi kapitány és Lovrencsics Gergő nyilatkozott a sajtó képviselőinek.


- Izgatottak és bizakodóak vagyunk. Óriási dolog, hogy ennyi idő után kijutottunk - kezdte nyilatkozatát Lovrencsics Gergő. - Fizikálisan és mentálisan is felkészültünk. Az elkövetkező napokban az ellenfelek részletes feltérképezésén lesz a hangsúly és a finomhangoláson.Meg nem elemeztük a nemet meccset, az a következő napok feladata lesz.


Bernd Storck: - 44 év után jutottunk ki, a csapat felkészült az egy hét múlva esedékes első meccsre. Van egy hetünk, kiváló körülmények között készülünk majd, ideális lesz. Nehéz meccsek várnak ránk, de készen állunk. Bízunk a szurkolóinkban is, akik eddig mindig mellettünk voltak. A németek ellen egy egy topcsapat ellen játszottunk, sok mindent megoldottunk, de kielemezzük még a történteket. Kiválóan felkészültünk, fizikálisan és mentálisan is rendben van a csapat.


10:25: A csapat gépe felszállásra kész:


11:10: Most száll fel a csapat a gépre:


11:30: Elindultak!:

Stílusosan búcsúztak Németh Krisztiánék:

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON