Honvéd: Rossi fiatalítson, de ne mindenáron

Feltöltve: 2012, október 20 - 13:04 Frissítve: 2012, október 20 - 14:07

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa beszélt a klub edzőjével, Marco Rossival szemben támasztott elvárásokról. A tulajdonos elmondta, hogy Rossit kimondottan azért hozták, hogy beépítse a fiatalokat, úgy, hogy ez ne menjen az eredményesség rovására. Hemingway elmondta, nem a fiatal játékosok miatt kerültek hullámvölgybe az utóbbi időben.

TABELLA: Az NB I állása itt!

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa nyilatkozott a Digi Sport, Reggeli Start című műsorában az edző, Marco Rossi szerepéről.

– Nincs olyan nyomás az edzőn, hogy mindenképpen a fiatalokat kell játszatnia. Az a kérésünk, hogy állítsa össze a legjobb csapatot, hogy építse be a fiatalokat, de ne a csapat rovására. Ezért hoztuk őt, mert ez a specialitása, de ez ne menjen az eredmények kárára – mondta el a kispesti tulajdonos, aki a csapat hullámvölgyéről is szólt.

– Előtte jól teljesítettek a játékosok, az utóbbi időben nem annyira jól, de ezt nem lehet csak a fiatalokra ráfogni – majd hozzátette:
– Ha az ember csapatot akar építeni, sikereket akar elérni, akkor muszáj türelmesnek lenni. Egy sikersorozat után néha visszaesik egy csapat, bízom benne, hogy hamarosan megindulunk felfelé. (FOTÓ: 1909FOTO.HU)

A pepsifoci.hu természetesen élőben közvetíti a Honvéd mérkőzést 14 órától!

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON