Újabb külföldi edző akadt ki a magyar bíráskodás miatt

Feltöltve: 2012, október 27 - 16:43 Frissítve: 2012, október 27 - 17:52

Újabb külföldi edző fogalmazott meg éles kritikát a játékvezetés kapcsán csapata bajnokija után. Marco Rossi, a Honvéd mestere az Újpest elleni 2-2-es döntetlent követően azt mondta, nem szokása a bírókkal foglalkozni, de most, 12 mérkőzés után már nem tud hallgatni, mivel sorozatosan azt tapasztalja, hogy nem egyenlő a mérce, ami nagyon fárasztja.

TABELLÁK: Az NB I és a topligák állása itt!

Több külföldi edző megszólalt az utóbbi hetekben a magyar játékvezetők ténykedése kapcsán. A korábbi élharcos, Paulo Sousa már többször hangot adott kritikai észrevételeinek, a múlt héten pedig az újpesti Jos Daerdent hordta le alaposan a sporttársat a Győri ETO elleni 3-2-es vereséget követően.

Most a Honvédot irányító Marco Rossi állt be a sorba, aki így értékelte többek között az Újpest elleni 2-2-t az MTV kamerái előtt:

– Nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni, de most már eltelt 12 mérkőzés, most megteszem. Nagyon fáraszt az a fajta bíráskodás, amit tapasztalok. A bírók nem mérnek egyenlő mércével, sorozatosan ezzel szembesülök, eddig mindössze nem szólaltam fel ellene. Hogy mire is gondolok most? Például Diarra piros lapjára, ami szerintem jogtalan, túlzó ítélet volt. Utána ráadásul egy újpesti játékost ki kellett volna állítani második sárga lappal, de a bíró ezt nem tette meg. Tényleg nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni, de most elegem lett.

Rossi a meccs közben is hevesen vitatta a kiállítást, Fábián Mihály sporttárs csitította is az esetnél a reklamáló trénert. (FOTÓ: HONVEDFC.HU)

Természetesen este a szokásoknak megfelelően az összes edzői nyilatkozatot olvashatjátok egy csokorban.

TABELLÁK: Az NB I és a topligák állása itt!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON